2777
2789
عنوان

گاز و هود بیمکث

| مشاهده متن کامل بحث + 11812 بازدید | 23 پست
گازتون شیشه ای یا استیل  شنیدم استیل جای گازش بهتره واسه گذاشتن ظرف

الان شیشه ای دارم

البته ب شبکه های روی شعله هام بستگی داره

من خودم قابلمه بزرگ هم روش میذارم مشکلی نیست حالت شبکه هاش خوبه واسه من

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون انواع در های ضد آب و پلی وود دارند. همچینین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی محصولات با کیفیت از جمله سینک، هود، گاز، شیرآلات و... واسه فروش دارند.علاوه بر اون کلی مقاله دارندکه شما رو راهنمایی میکنه در خرید شیر ظرفشویی ومعرفی شیر دو منظوره،  و خرید بهترین شیر ظرفشویی شلنگ دار که میتونه در شستن سینک و ظرف ها کمک خوبی بهمون بکنه و انواع شیر روشویی پایه بلند طلایی که خیلی زیبا و لوکسه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما به سایتشون سر بزنید

افتضاح از اولش بگم گارانتی این محصول ی دروغ بزرگه ،گاز شیشه ای خریدم بعد چند ماه صفحه ترک خورده در چند جا و مشخصه ترکه در اثر سرما گرما میگه خشه و جز گارانتی نیس روش قورمه سبزی پختی!؟زیاد استفاده کردی؟! خب از اول میگفتین گاز نمایشیه نه برای استفاده ،تازه شما فک کن این گاز برای مصرف دو نفر و استفاده خانگی جواب نداده و در عرض چند ماه صفحه پر از ترک های ریز شده ک در نهایت میترکه!!!برخورد و پاسخگویی بخاطر اینکه شامل گارانتی نشه افتضاح فقط بهانه دو ماهه ک در تلاشم وجواب نگرفتم ،محصول افتضاحیه و خریدش تماما ضرره امیدوارم مثه من گرفتار نشید با خرید از بیمکث،مطمئن باشید با خریدش مثل من مطمئن میشید ک چه افتضاح یه و فقط ضرره کاش گول تبلیغات و نخورده بودم و نخریده بودم🥺تموم

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

بیمکث بخرین و بدون مکث خونتون اتیش بگیره اگر کسی مدرک میخواد با عکس و فیلم از اتش سوزی بخاطره هود بی ...

دقیقا با منم همین رفتار و کرده خدا نگذره ازشون

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!