یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون انواع در های ضد آب و پلی وود دارند. همچینین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید
بیمکث بخرین و بدون مکث خونتون اتیش بگیره اگر کسی مدرک میخواد با عکس و فیلم از اتش سوزی بخاطره هود بیمکث رو میفرستم شرکت بیمکث هیچ مسئولیتی در مورد تولیداتش نمیپزیره
افتضاح از اولش بگم گارانتی این محصول ی دروغ بزرگه ،گاز شیشه ای خریدم بعد چند ماه صفحه ترک خورده در چند جا و مشخصه ترکه در اثر سرما گرما میگه خشه و جز گارانتی نیس روش قورمه سبزی پختی!؟زیاد استفاده کردی؟! خب از اول میگفتین گاز نمایشیه نه برای استفاده ،تازه شما فک کن این گاز برای مصرف دو نفر و استفاده خانگی جواب نداده و در عرض چند ماه صفحه پر از ترک های ریز شده ک در نهایت میترکه!!!برخورد و پاسخگویی بخاطر اینکه شامل گارانتی نشه افتضاح فقط بهانه دو ماهه ک در تلاشم وجواب نگرفتم ،محصول افتضاحیه و خریدش تماما ضرره امیدوارم مثه من گرفتار نشید با خرید از بیمکث،مطمئن باشید با خریدش مثل من مطمئن میشید ک چه افتضاح یه و فقط ضرره کاش گول تبلیغات و نخورده بودم و نخریده بودم🥺تموم