2789
عنوان

چقدر نینی سایت بی کیفیت شده

66 بازدید | 14 پست

بابا قدیما اینجا همه یا از کاردستیشون میذاشتن یا چیدمان خونشون یا هنرهاشون یا چیزهای مفید الان همش چندتا دونه بچه سال سوالای چرت میپرسن نه مهارتی نه دغدغه ای واقعا به خودتون بیاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ۹۰ درصد کنکوری ها تو سایت هستن هی میگن حس ششم امسال پرستاری قبول میشم یا آبیاری گیاهان دریایی به جای درس خوندن 😑😑😑😑

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

اصلا ۹۰ درصد کنکوری ها تو سایت هستن هی میگن حس ششم امسال پرستاری قبول میشم یا آبیاری گیاهان دریایی ب ...

باز بهتره تا خیانت ایه شاخ درار و رابطه ها یه نصفه کاره واقعا دیگه ترس بردتم وارد رابطه بشم🤣🤣🤣

آنکه با دیوانگی هایم بسازد آرزوست...!💓🤍

اصلا ۹۰ درصد کنکوری ها تو سایت هستن هی میگن حس ششم امسال پرستاری قبول میشم یا آبیاری گیاهان دریایی ب ...

اصلا اون زمان حس ششمی و این مزخرفات نبود باورت میشه؟ نمیدونم مدیرای سایت چرا دیگه اهمیتی نمیدن به کیفیت حتی مطالب خوندنی سایت هم ضعیف شده

اصلا اون زمان حس ششمی و این مزخرفات نبود باورت میشه؟ نمیدونم مدیرای سایت چرا دیگه اهمیتی نمیدن به کی ...

اره من خیلی وقته میخونم

قبلا با کاربری دیگه پس یادم نیومد

واقعا بچه مچه پر شده 😅

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

باز بهتره تا خیانت ایه شاخ درار و رابطه ها یه نصفه کاره واقعا دیگه ترس بردتم وارد رابطه بشم🤣🤣🤣

نه بابا اینا کلی کم سن هستن

وگرنه این همه رابطه خوب

اره همه نه ولی ۸۰ درصد تاپیک ها چرت شده

تو باورت میشه اینارو؟ طرف اومده مشکلشو نوشته خودمو خفه کردم از بس براش راهنمایی روانشناسی و حقوقی نوشتم باز ده بار دیگه همون پست رو گذاشته انگار فقط توجه میخوان داستانشون خیالیه

تو باورت میشه اینارو؟ طرف اومده مشکلشو نوشته خودمو خفه کردم از بس براش راهنمایی روانشناسی و حقوقی نو ...

چه عجیب اره تا حدودی ولی خب خیانتم زیاد شده اطرافم میبینم نمیدونم واقعا ولی خب یه سوال دارم ازت میشه درخواستمو قبول کنی راهنماییم کنی؟؟

آنکه با دیوانگی هایم بسازد آرزوست...!💓🤍