2789
عنوان

کسی خیاطی بلده

49 بازدید | 11 پست

بچه ها من دوره نازکدوز دیدم اما زیاد چیزی یاد نگرفتم و هرچی اموزش تو اینترنت میبینم هم یه جاییشون ناقصه .از کجا میشه اموزشهای کامل ببینم واقعا خجالت میکشم که دوره رفتم یه شورت بلد نیستم بدوزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خيلي علاقه دارم ياد بگيرم ، تا حالا سه چهار تا لباس با پارچه لباس قديميا امتحان كردم ، مثلا كت ، پيرهن بلند ساده ي ساده ، جليقه ساده بدون ساسون و دامن نيم و تمام كلوش دوختم ولي چون كلاس نرفتم بدون الگو همينجور از روي لباساي قبلي انداختم دوختم ، براي بار اول خوب بودن ولي دوسدارم با الگو و درست حسابي ياد بگيرم و براي خودم و اطرافيان يا حتي كسب درامد يدوزم ، شرايط كلاس حضوري رفتنم ندارم

منم خيلي علاقه دارم ياد بگيرم ، تا حالا سه چهار تا لباس با پارچه لباس قديميا امتحان كردم ، مثلا كت ، ...

خب الگوی آمادگی تو اینترنت پره هم اینستاگرام هم دیجی کالا . اصلا نمیخواد خودتو با الگو کشیدن خسته کنی فقط کافیه بندازی رو پارچه و بدوزی

خب الگوی آمادگی تو اینترنت پره هم اینستاگرام هم دیجی کالا . اصلا نمیخواد خودتو با الگو کشیدن خسته کن ...

خب اخه سايز كردن پس چي؟ مدلايي كه لباسشو ندارم چي؟ يعني فقط الگو بخرم ؟ من هيچييي بلد نبودما ، يهو انداختم رو پارچه و كلي روز سرش موندم و هي شكافتم و دوختم و ديدم شد لباس. مخصوصا اون كته حدود ٣ هفته درگيرم كرد 😂البته هر وقت حال داشتم يه مقدار ميشستم پاش

خب اخه سايز كردن پس چي؟ مدلايي كه لباسشو ندارم چي؟ يعني فقط الگو بخرم ؟ من هيچييي بلد نبودما ، يهو ا ...

الگوی آماده خودش سایزبندی داره دیگه . باید یه چندتا ویدئوی مقدماتی ببینی تا دستت بیاد . توی خیاطی اول الگوکشی یاد میدن . بعد بعضیا این الگو کشی براشون خیلی سخته . الگوهای امادگی برای همینکاره . بعضی از پیجها مدل لباس هم بهشون بدی الگوش رو برات میکشن میدن بهت . بعد الگوش رو طبق یه سری اصول روی پارچه میذاری درشون میاری میدوزی بهم . ولی اینارو باید تو دوره یاد بگیری