2789

وقتی پسرش به دنیا اومد من رفتم بغلش کنم بغلم نداد اروم تو گوش هم گفتن این پسر نداره ناراحت میشه در حالی که من همش بیست و یک سالم بود و مادر دو قلوهای نه ماهه بودم شوهرم رفت بهش تبریک بگه برگشت گفت خدا قسمتت کنه شوهرم گفت اما ما که فرزند سالم شکر خدا داریم گفت نه پسر حسابه هیچ نگفتم پسرش بعد یه مدت مشخص شد دوتا دریچه قلبش مورد داره و تا اخرعمرش مثل سایر بچه ها نیست .من دوقلو دار شدم نیومد پیش بچه هام گفت مگه نمیبینه من بچه سقط میکنم برای چی حامله شدع بعدشم گفتن زود بچه اوردی الان میگن از دوران نامزدی بوده .این حرفا همش از عمه و مادر بزرگ بچه هام بود جنسیت زدگی نه تنها بی کلاسیهبلکه قهر خدا رو به همراه داره .هفت تا سقط کرد اخرین بار لولشو خارج کردن دیدن عفونت کرده رحمشم در اوردن نمیگم خوشحال شدم اما ناراحتم نشدم دمم گرم بچه بودم نادون بودن تازه عروس بودم هم سنوگرافی کردنی سجده شکر به جای اوردم هم به محض اینکه از تختم اومدم پایین سزارین شده بودم اولین کاری که کردم نماز شکر بود پدرم دراومد دست تنها مادرای دوقلو میدونن دوقلو داشتن چقدرر کمک میخوادمن تک تنها بودم اما یک بارم چ.ص ناله نکردم گفتم خدایا شکرت فرزند سالم بهم دادی .اینا رو دیدم فهمیدم چقدرررر نسبت به سنم جلوتر بودم چقدر انتخاب بد کردم چقدر میتونستم با یه خانواده درست حسابی وصلت کنم کاش به گذشته برمیگشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خلاصه چت جی پی تی:

خلاصه: راوی پس از تولد پسرش با بغض و توهین جنسیتزدهٔ خانوادهٔ همسر مواجه شد که فرزند پسر را نعمت نمیدانستند؛ بعدها معلوم شد آن پسر بیماری قلبی دارد، در حالی که خود راوی با وجود ۲۱ سال سن و مادر بودن دوقلوهای ۹ ماهه، همیشه شکرگزار فرزندان سالمش بود و از انتخاب خانوادهٔ نادرست پشیمان است.

هزار دفعه دیگه هم به دنیا بیام ،بازم عاشق تو میشم

فقط حس میکنم پر از کینه ای

میدونی کارش بد بوده

ولی من نمیتونم شخصا از سقط شدن بچه کسی خوشحال شم😐براش پست هم بزنم 😐خوب چه فرقی با اون داری الان؟

بعد آدمی که از ته وجودش خوشحاله بدبختی یکی دیگه رو جشن نمیگیره 😑

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

وااااایییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خلاصه تر: راوی پس از تولد پسرش با توهین جنسیتی خانوادهٔ همسر روبهرو شد، بعداً آن پسر بیمار قلبی شد، اما او شکرگزار فرزندان سالمش بود و از ازدواج با آن خانواده پشیمان است.

😂😂😂😂

هزار دفعه دیگه هم به دنیا بیام ،بازم عاشق تو میشم

خلاصه چت جی پی تی:خلاصه: راوی پس از تولد پسرش با بغض و توهین جنسیتزدهٔ خانوادهٔ همسر مواجه شد که فرز ...

وااااایییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چی بگم از این نتیجه های کلی که توش خدا خیلی بده و پدر درمیارع خوشم نمیاد

خدا چرا بد باشه اخه ؟ چرا باید نعمت به این زیبایی رو کم بشماری بلند شو یه ناخن بچه رو درست کن ببینم میتونی ؟ واقعا تو سال 2026مفهومی داره این طرز تفکر اصلا مسائل دینی به کنار انسانیت چی اون مگه خودش دختر نبوده