2789

و الان برای بار سوم توی این چندوقت اتفاق افتاده و من بشدت ناراحتم، بخاطر همین میخوام از این ب بعد خواستگاری هایی که بوسیله واسطه هستن رو رد کنم کامل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول ب شما میگ شما اوکی دادید ی عکس ازت نشون پسر میده حالا اون نپسندیده بنظرم خیلی طبیعی

قیافم خیلی خوبه، خانوادمم همینطور، جایگاه اجتماعیمم همینطور، مشکل مالی هم ندارم، اندامم خوبه

سنتی همین شکلیع ن برای تو ک برای همه همینه ب چشم خریدار نگات میکنن

چه ربطی داره عزیزم

حالا جدیدا سنتی نیست ولی قبلنا ک اکثرا سنتی ازدواج میکردن خیلیم موفق بوده ازدواجشون

قیافم خیلی خوبه، خانوادمم همینطور، جایگاه اجتماعیمم همینطور، مشکل مالی هم ندارم، اندامم خوبه

خواستگاری سنتی همینه

ایده آل هم که باشی

بازم سلائق متفاوته

اگر اذیت میشی

اجازه نده معرفیت کنن

خیلی ها دیگه اینجوری دوست ندارن

چه ربطی داره عزیزمحالا جدیدا سنتی نیست ولی قبلنا ک اکثرا سنتی ازدواج میکردن خیلیم موفق بوده ازدواجشو ...

من اصلا نمیدونستم سنتی اینجوریه گفتم احتمالا پسره دیده خوشش اومده گفتن صحبت کنن، وگرنه بنظر من اینکه دختر هنوز جواب نداده و رفتن صحبت کردن ببینن پسر خوشش میاد یا نه یجور کم ارزش کردن دختر هست، بنده به شخصه به هیچ وجه دیگه اجازه نمیدم کسی بخواد اینجوری بیاد خواستگاری ، منطقیش هم این هست که اول پسر از دختر خوشش بیاد اینجوری شان دختر حفظ میشه