2789
عنوان

دختر عموم گوشیم رو مسخره کرد 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 50 پست
چیز بدی نگفته...ولی توام حق داری اگه میتونی به خانوادت بگو قسطی بخرن

ببین میدونه شرایطش رو ندارم واسه همین حرفش زشت بود

الان یه سری خرج دارم واسه خانواده که بزرگ ترن واسه همین گذاشتم بعد تر

یه هزار تایی خرج واجب دارم تا دونه دونه مشکلاتم حل بشن😁

کلا مقوله پز دادن رو درک نمی کنمبعد اینجور ادما خوشبخت ترم هستنما یه جوراب میخریم چهل و پنج نفر چشمم ...

ببین اصلا ربطی نداره

کلا بعضیا عزیز کرده ی خدان

حتی اگر هرزه باشن

💍♥ i said yes 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین میدونه شرایطش رو ندارم واسه همین حرفش زشت بودالان یه سری خرج دارم واسه خانواده که بزرگ ترن واسه ...

اگه شرایط میدونه خب حرفش درست نیست و حق واقعا باتوعه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

خب میدونه چرا عوض نمی کنماز اسمون که برام دلار نمیوفته زشته به یکی یه چیزی بگی که دلیلش رو میدونی

چندسالته؟

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

عزیزم

شاید منظور نداشته گاهی وقتا ادم یهو از دهنش یچی درمیاد نمیدونه طرف مقابلو ناراحت میکنه من خیلی برام پیش اومده بعد متوجه شدم دارم زر میزنم و نتونستم جمعش کنم و طرف ناراحت شده

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧