2789
عنوان

رشته بهداشت عمومی خیلی تاپ و خفنه

354 بازدید | 86 پست

رشته بهداشت عمومی جزو مهمترین رشته های پیراپزشکی هست🧿🩺🥼 خیلی رشته خفنی هست تاپ محسوب میشه بهش میگن public health و در کنکور رتبه نسبتا خوبی میخواد🥼💉🩸🩺 دانشجوهای این رشته هم در بیمارستان و هم مرکز بهداشت واحد های متفاوت عملی و تئوری میگذرونن و روپوش سفید و مقدس پزشکی میپوشن و از بیماری ها پیشگیری میکنن🥼در دانشگاه علوم پزشکی درس میخونن🧿💉 و دوسال طرح اجباری میرن و کارشون هم بعنوان مراقب سلامت در مرکز بهداشت هست و کارای مراقبت نوزادان و سالمندان و غربالگری ها رو انجام میدن🥼🥼🥼🥼 روپوش سفید دارن واحد های عملی و آزمایشگاهی دارن که به آرم حس پرستیژ میده و باید روپوش سفید پوشید🥼🥼💉🩺🧿 درس های این رشته آناتومی،فیزیولوژی،میکروب شناسی،انگل شناسی،ویروس و قارچ شناسی،ایمنی شناسی،اپیدمیولوژی،بهداشت روان،بهداشت و سلامت سالمندان و نوزادان ،مادر و کودک،.... هست🧿🥼💉🩺🧿

ترم ۷ و ۸ کلا کارآموزی هست🥼🧿

میو میو میو میو🐈🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره عزیزم عالیه توام آروم بگیر کم کم بخواب

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

عنوانو دیدم هر کسی غیر از تو بود تعجب میکردم

کچلمون کردیدددددددددد

با آنیتا

درضمن

اصلا هم تاپ نیست ، مگه فیزیو و پرستاریه؟

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

من موندم پزشکا با روپوش کلاس نمیذارن اونوقت بقیه رشته ها... خودم پزشکم..

تو هم کلاس بزار خب🥼🥼🥼🥼🥼

روپوش پزشکی دست هرکسی نیست و هرکسی شایسته پوشیدن این روپوش مقدس نیست غیر از دانشجوهای علوم پزشکی🥼🧿

#من_شر_حاسد_اذا_حسد🧿 🥼🥼🥼🥼🥼🥼

میو میو میو میو🐈🎀