2789
یعنی ریییییدم دهن شوهرت اگه با گربه بهت خیانت میکرد اینقدر نمی سوختمآخه سکییییییینه ؟؟؟؟؟مگه سکینه ه ...

دست جمعی برینید

منو بدجوری سوزوند

بعدا بهم گفت اون دختر خیلی خوشگل و خوبی بود خیلی دوسش داشتم

گفتم لیاقتت همون بوده

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه هاشما چه اتفاقی بیافته حالتون خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟هوم؟؟؟

بابام بیوفته سر تخت بیمارستان

مثه سگ التماسمونو کنه

وضعیت مالیمون خوب بشه

خونه دار بشیم

تشنج نکنم

بهم کسی نگه تشنجی

بابام کلا از زندگیمون گورشو گم کنه

کتابفروشی بزنم

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

جنوبیم حس خوب و عالی

منم جنوبم واقعاا عالیه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

این فکر کردن بیش از حد رستم تهمتن از پا در میاره.وقتی کم میاری و دیگه نفرت کار نمیکنه و به هیچ جا نم ...

واقعا 😔

به قول ارسطو کاش میتونستیم یه سند بذاریم فکرمون آزاد شه

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دست جمعی برینید منو بدجوری سوزوندبعدا بهم گفت اون دختر خیلی خوشگل و خوبی بود خیلی دوسش داشتم گفتم لی ...

بهش میگفتی برو بابا عن بابا

لعنت به اون امواتت

تو خودت چی هستی ؟ یه موجود پشمالوی خپله

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

فکرم درگیره

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

بهش میگفتی برو بابا عن بابا لعنت به اون امواتت تو خودت چی هستی ؟ یه موجود پشمالوی خپله

بدتر از اون

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

مرسی از این حس انسان دوستانه بالات.چه قلب پاکی🥺🙂🙂

چند ساله واقعا اولین چیزی که بعنوان ارزو و..به زبونم میاد همینه،میگم خدا مردم خوبی داریم به ارامش برسونشون،حالا هرکس با یه چیز به ارامش میرسه

البته که از پارسال آرامش ظاهری هم از دست رفته،