2789
عنوان

قرص ضد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا شنیدم ھمہ کسایی کہ رابطہ بدون کاندوم دارن بہ بیماری مقاربتی الخصوص hpvمبتلامیشہ درستہ اگہ در ...

برای کسانی هست که رابطه متعدد با افراد زیادی دارن نه منی که ازدواج کردم عشقم ما ازمایش دادیم هر دو سالمیم😊

همسر منم استفاده نمیکنه دیگه منم یه مدت ال دی خوردم دیدم کل روانم به هم میریزه از طرفی هم بهش اعتماد ندارم واقعا نمیتونه جلوی خودشو بگیره فعلا همون الدی میخورم تا برم ایودی بزارم

تن نده ب قرص ضدبارداری اینو منی میگم ک چندماه مدام استفاده کردم انواع ریزش مو خشکی پوست ولکه پوست گر ...

چرا زنها باید بخورن اه👺

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس پروف خودمم شکل انیمه

حتما باید باچند نفر باشی بگیری؟

عزیزم قبل از ازدواج از شما و همسرت ازمایش میگیرن اگر بیماری جنسی نداشته باشید بهتون میگن مشلی نیست اما اگر یکی از شما درگیر باشید به نفر بعدی میگن و میتونید ازدواج نکنید با شخص بیمار

این بیماری با رابطه با فردی به وجود میاد که بیمار باشه اگر شریک جنسی شما سالم باشه شما هم مریض نمیشید قطعا