2789

متخصص چی بودند

محله های گران قیمت و اعیان نشین بودند یا نه

درآمدشون چقدر بود

(لطفاً نظرات بی ادبانه و غیر مربوط ندید ، جدیدا بعضی از افراد خیلی نظرات بی ادبانه میدهند برای همین گفتم)

دوست صمیمی بابام متخصص داخلیه

رسما تو کاخ زندگی میکنه

بهترین خونه و ماشین

البته پزشک فوقالعاده ایه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا منظور سوالتون و متوجه نمیشم خب معلومه که آره . پزشکای تهران خوباشون بالای ۲ تومن هم در میارن چیز عجیبی نیست آخه این که . اونشب هم گفتم یکی از چشم پزشکای کلینیک نور که تقریبا آشناست بالای ۱ درمیاره الان

دوست صمیمی بابام متخصص داخلیهرسما تو کاخ زندگی میکنهبهترین خونه و ماشینالبته پزشک فوقالعاده ایه

میشه بدونم تو چه شهری و کدام محله هستند

چقدر پدرشون پولدار بودند و آیا ارث و میراث هم داشتند یا نه

اصلا منظور سوالتون و متوجه نمیشم خب معلومه که آره . پزشکای تهران خوباشون بالای ۲ تومن هم در میارن چ ...

ممنون از اینکه جواب دادین

شما که میگین از آشنا هاتون هستند درآمد بالای یک میلیارد دارند

یا بعضی از پزشکان میگین بالای۲ میلیارد درآمد دارند

مگه میشه ؟❓❓😯

میشه بدونم تو چه شهری و کدام محله هستندچقدر پدرشون پولدار بودند و آیا ارث و میراث هم داشتند یا نه

لرستان هستن ایشون و توی یکی از بهترین محله ها

خیلی خیلیی سختی کشید تا به اینجا رسید،یبار برای پدرم تعریف کرده بود بابام خیلی دپرس شده بود

میگفت وقتی داستان زندگیشو شنیدم واقعا ناراحت شدم براش

از لحاظ مالی خیلی ضعیف بود

خیلی پرتلاش و باهوشن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

بستگی داره به جراحی و ویزیت که شما میگی کمه دقیقا نمیشه اینجور حرفی زد

چرا گفتی اطراف منم اطرافمو دیدم کفتم

مثلا الان پزشکه هیچی زیاد نداره

ولی یکی پزشک متخصص خون وای خیلی درامد داره چندتا خونه تو تهرانو... سفرهای خارجه

پزشک زنان الان خودش مستاجره

متخصص اطفال شهرک غرب میشینن یه خونه بزرگ نپساز تپی تهران همین

دیگه اینارو من دیدم

چرا گفتی اطراف منم اطرافمو دیدم کفتم مثلا الان پزشکه هیچی زیاد نداره ولی یکی پزشک متخصص خون وای خیلی ...

خب این پزشکان اطراف شما نیستند

پاسخی که من بهتون دادم به طور کلی بود

هر روز دقیقااااا یه تاپیک عین تاپیک شما میبینم تو سایت هر روز بدون استثنا . واقعا اینهمه ادم دنبال چی هستین پول حسابی دراوردن از مریضی انسان پزشکی که فقط به فکر مادیات باشه که پزشک نیست کاسبه . اینم بخاطر اینکع از این تاپیکا حیلی میبینم دیگه عصبی شدم.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خو حداقل بگو چرا میپرسی

دلیلت برای پرسیدن چیه

شاید تونستیم کمکت کنیم وسواستو بزاری کنار

اه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب