2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی نمیشه

شاید الان زمانش نیس و در اینده ای خیلی نزدیک یهو معجزش واست رو کنه و رقم بزنه اون چیزی ک میخوای رو

من مطمئنم اگه از خدا بخای و بهش توکل کنی و اینان داشته باشی ب پایان خوشش بالاخره واست رقم میخوره

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

اونجوری رو یادم نیست

ولی یه مدت اینقدر از زندگی خسته شده بودم دلم میخواست بمیرم ولی جرعت خودکشی هم نداشتم برا همین دعا میکردم که مثلا تصادف کنن

بعد اون دعا هام واقعا تا مرز تصادف کردن میرفتیم و اینقدر زیاد میشد این اتفاقا خیلی میترسیدم بعضی موقع ها فکر میکنم شاید برای این بودن که بفهمم زندگی چقدر با ارزشه

کلا ذات ادمی جوریه تا از دست ندی قدرشو نمیدونی اینم همونه به نظرم

یه چیز های رو آره بزرگی کرده داده یه چیز های رو هم نه هنوز بازم لطف خودشه درباره امضام یه چند وقته خیلی دل تنگه خیلی از خدا درخواست میکنم دیگه روم نمیشه بگم بهش

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

باید خیلی بخوای از خدا ،نباید خسته بشی

من واسه خواهرم یه ازدواج خوب میخواستم که خدا رو شکر شد و یه بچه داشتم دومی رو میخواستم بیارم که نمیشد انقدرررر از خدا خواستم که بلاخره داد

قرار نیست هرچی میخوام بده ولی میدونم به حرفام گوش میده نشونه هاشو حس میکنم

من ازش هرچی میخوام یه سنگی جلو پاهام قرار میگیره 🥲

شاید بلد نیستم چجوری دعاش کنم

باید خیلی بخوای از خدا ،نباید خسته بشیمن واسه خواهرم یه ازدواج خوب میخواستم که خدا رو شکر شد و یه بچ ...

میشه واسه امضام دعا کنی ممنونم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر