2789

توی درس فیزیک و شیمی یه فصل رو چقدر زمان میبره مسلط شد حالا نه در حد استاد ولی در حدی که بتونی تو ازمون ها و کنکور جواب بدی تقریبا . از چند تا هوش مصنوعی و مشاورم پرسیدم اگه هر فصل رو روزی سه ساعت بخونی تو 7 روز تفریبا به اندازه کافی یادش میگیری و تقریبا مسلط میشی ولی باید مرور کنی این درسته یا نهههههه.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کنکور ترکیبیه مبحثی نیس

کنکور برای فیریک هم همش ترکیبی نیست فقط یسری مباحث که پایش هستن ترکبیه.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اخه فقط خوندن نیس باید است بزنی من میتونم خوندن دوروز تموم کنم ولی تستی بحثش جداش

اره دیگه با تست روزی سه ساعت یه مبحث 40 تا تست میشه زد اخر هفته میشه 280 تا تست از اون مبحث.

کنکور برای فیریک هم همش ترکیبی نیست فقط یسری مباحث که پایش هستن ترکبیه.

اره شیمی تو ذهنم بود

تو فیزیک هم یادمه خودم تا روزهای آخرم میخوندم و مسلط بودم

ببین یبار بخون گ موضوع رو بفهمی بعدش ۳۰ تا مسئله حل کن

بعد تو مرور و دوره ت بزار دیگه حله

❤️

اره دیگه با تست روزی سه ساعت یه مبحث 40 تا تست میشه زد اخر هفته میشه 280 تا تست از اون مبحث.

اره جمع میشه خوبه

فقط به نظرم آخر هفته آزمون بزن از اون مبحث رو رو تسلطت خیلی تاثیر داره

اره شیمی تو ذهنم بودتو فیزیک هم یادمه خودم تا روزهای آخرم میخوندم و مسلط بودم ببین یبار بخون گ موضوع ...

ساعتی نیس بگم ۳ ساعت یا ۳ هفته. اول باید بفهمی بسته ب هوشت تو یه ساعت یا تو ۳ ساعت بفهمی بعد بسته ب سرعتت ۳۰ مسئله حل کنی بعد هم مرور

❤️

اره شیمی تو ذهنم بودتو فیزیک هم یادمه خودم تا روزهای آخرم میخوندم و مسلط بودم ببین یبار بخون گ موضوع ...

مرسی عزبزم شیمی هم ترکبی عجیب و غریب نداره .

برای تست چی 300 تا تست برای یه فصل خوبه

ساعتی نیس بگم ۳ ساعت یا ۳ هفته. اول باید بفهمی بسته ب هوشت تو یه ساعت یا تو ۳ ساعت بفهمی بعد بسته ب ...

بله درسته ولی خب فصل های سخت رو برا کنکور حذف کردم