2789
عنوان

خدایا شکرت که شد

78 بازدید | 7 پست

منتظر امروز نبودم. برام تموم شده بود. همه چیز تو ذهنم رها شده بود. حتی انتظارشم نداشتم . اما اتفاق افتاد اون چیزی که تو دلم یواشکی بهش فکر کرده بودم.

میدونم نتیجه عوض نشده، میدونم چیزی تغییری نکرده و نمیکنه ، میدونم تاثیری تو شرایط من نداره و باز از فردا من همینم که هستم

اما حالم ....اما حالم لبخند میزنه . من مطمین شدم. من جواب همه غصه هامو گرفتم. خدایا دیدی ثابت شد؟ دیدی نشونم دادی ؟ حالا دیگه مطمئنم و اگه هیچی هم تغییر نکنه تا اخر عمرم بابت اطمینانی که امروز بدست آوردم میتونم خوشحال باشم

امشب اروم کمی خوشحال تر میخوابم یه کمی هم احساس لوسی میکنم. بازم خدایا شکرت که مطمینم کردی

تو این راه تنهام نذار و هر جا اشتباه بودم خودت منو از همونجا برگردون حتی اگه ناراحت بشم. خودمو به تو سپردم خدایا. ازت بابت خوشحالی امشب ممنونم.

بمونه به یادگار 🌱

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باز خداروشکر امروز یکیمون خندید

توام برات پیش بیاد یه روز لبخند به لب بیای اینجا.... البته من نخندیدما.....بیشتر خیالم اروم شد

عزیزم حال امروزتو خریدارم ..روز سختی بهم گذشت

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

عزیزم حال امروزتو خریدارم ..روز سختی بهم گذشت

قربونت برم ....منم روزای وحشتناک سختی رو دارم می گذرونم. این اتفاق امروز یهویی شد کاملا. خیلی وقت بود منتظر بودم ولی امید نداشتم تا اینکه شد و خیال منم راحت شد. دعا میکنم واسه توام بشه

قربونت برم ....منم روزای وحشتناک سختی رو دارم می گذرونم. این اتفاق امروز یهویی شد کاملا. خیلی وقت بو ...

🥹🥹🥹🥹🥹انشاالله از این به بعد برات اتفاقای خوب خوب بیفته ...خوشبخت ترین بشی ...ممنون عزیزم ..انشاالله برای هممون ...

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر