2789
عنوان

مادرشوهر و همسر

131 بازدید | 11 پست

رابطه تون چجوری همسر تون مامانی هست !

من همسرم خیلی طرفداری مامان می کنه مثلا میگه تو چیکار کردی برام مامانم آدم خوبیه یا مثلاً سرکار ک هست به من زنگ نمیزنه با اون میزنع مامانش هم یک ساعت یک بار زنگش میزنع از منم که خوشش نمیاد به خونم تشنه ننش مرتب بدمو میگه و خودشو آدم خوبی می کنه😂 خیلی اعصابم خورده ی هفته دعوا داریم با شوهرم در حد جدایی دعایی چیزی هست بخونم ؟

با کسیو می شناسین

مامانش کلا تلخ زبان و طعنه زن هس، مخصوصا که پسراش هوای زنهاشون رو دارن، با پسراش برا همین خاطر، دشمن خونی هس، برا همین پسراش خیلی رابطه ی آنچنانی باهاش ندارن، در حد سلام و احوالپرسی، وگرنه سه چهار کلمه ی دیگه به غیر از سلام و احوالپرسی حرف بزنن، به دعوا ختم خواهد شد، چون ننشون حتی ساده ترین حرفها رو تبدیل به جنگ میکنه و طعنه میزنه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ شوهری اندازه ی شوهر من ،مامانی نیست

روزی4الی5بار(حالا من میدونم،) باهم حرف میزنن بقیه اش بماند،حالا اگه روز معمولی باشه،خدای نکنه اتفاقی هم بی افته دیگه هیچی دیگه این 4الی5بار به توان 10 میشه دیدن حضوری(دیگه تلفنی فایده نمیکنه)😂😂😂

مامانش کلا تلخ زبان و طعنه زن هس، مخصوصا که پسراش هوای زنهاشون رو دارن، با پسراش برا همین خاطر، دشمن ...

اینم همینه اما بازم براش مهم نیست هر جور هستن بازم میگه آدم خوبین

هیچ شوهری اندازه ی شوهر من ،مامانی نیستروزی4الی5بار(حالا من میدونم،) باهم حرف میزنن بقیه اش بماند،حا ...

این ساعتی یک باره

چیکار می کنی واقعا برات سخت نیست این چیزا؟؟

اذیت نمیشی من خیلی نابود دارم میشم نمی تونمم بی تفاوت باشم سخته برام

منم هسرم زیاد تماس میگیرن .حتی از اب خوردنومن باخبر بود .ی جاهای دخالت حساب میشد منطقی میگفتم .کم کم قبول کرد و کمش کرد البته خیلیم بهش گفتم بچه ننه فک کنم بهش برخورد .کمتر شده روزی دو سه بار ولی دیگه اهمیت نمیدم

من مادرشوهرم انتظار داشت منم روزی چند بار زنگ بزنم .غیر مستقیم گفتم فلانی اینجوریه .عروسم گفته من چند کیلومتر از مادر خودم دورم هفته ای یبار زنگ میزنم. ک ب خودش گرفت کلا دیگه نه میزنه نه میزنم .البته الان بخار بچه ها ی وقتای میزنه .چند وقته حرفا و کاراش ناراحتم نمیکنه فک میکنم دعا واسم گرفته .چون همش دوس دترم برم خ.نش