2789
عنوان

تایپک نظارت روز 0

25 بازدید | 5 پست

سلام خانومیا من پشت کنکوری ام میخام از فردا شروع کنم برا پزشکی(برام مهم نیس هر چی فک کنین من میخام تلاشمو بکنم)

مشاور یا کسی که اهمیت بده ندارم و بدون ی ناظر از زیرش در میرم

میشه لطفا تاپیک منو سیو کنین و هر شب بیاین به روند درس خوندن من نظاره کنین فقط برای 2 ماه

مطمعنم خودتونم کنجکاو میشین که توی دوماه این قصه به کجا میرسه

هرشب ساعت 10:30 یه تاپیک میزنم و توش گزارشکار میدم ممنون میشم بم انرژی بدین یا حتی سرزنش کنین بازم ممنون میشم 💗

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

خیلی خوبهه

تازه ی برنامه هست : هدف پلاس

اونجا میتونی با بقیه درس بخونی و ی جورایی انگیزه میگیری ادامه بدی البته اگه آدم رقابتی ای باشی

(ای وای میبینم آرمیم که هستی دختر 🎀~)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد خووووب آفرین انشالله بهش میرسی خانوم دکتر

مرسی که کمکم میکنی بین این همه تاپیک بی فایده 1 دیقه از وقت شبتو به تاپیک من میدی🥲🎀

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

خیلی خوبههتازه ی برنامه هست : هدف پلاساونجا میتونی با بقیه درس بخونی و ی جورایی انگیزه میگیری ادامه ...

برنامه ها وقتمو میگیرن میرم دنبال این که کی چقد خونده هی تایما رو نگاه میکنم

دیگه یه ماه مونده اینو میخام استفاده کنم

تو هم آرمی؟؟

مرسی که ناظر من شدی