2789

حدودا ۳ سال پیش

من آشنایی کامل و اسمم و اینا رو چیز دیگ گفتم عکسمم ندید

قد بلند بور خوشگل ترک

انقدرم تخس و جدیه که حد نداره

نمیدونم چجوری دوباره باهاش صحبت کنم فقط پیجش و ناشناس چک میکنم

دلم میخواد باهاش برم تو رابطه

ولی خیلی اختلاف سنی داریم اون ۳۱ من ۱۹

ظاهری هم بهش میخوره دخترش باشم ( نه اینکه پیر بزنه من خیلی بچه میزنم بدبختانه)

من تا حالا با کسی نبودم نمیدونم چیکار کنم چحوری رفتار کنم چی بگم میخوام یه جوری باهم باز آشنا شیم ولی من مستقیم این نگم و جوری نباشه که من قدم اول برداشتم

از طرفی هم میترسم باهاش برم و بلایی سرم بیاره

نگید اختلاف سنیتون زیاده و ...خودم میدونم نگییین

چیکار کنم

باورم نمیشه تا شما تو اوج خوشگلی و شور و نشاط باشین ایشون شکم گندش میزنه بیرون چخبره این همه تفاوت سنی صرفا چون بوره و قد بلند؟

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عذر میخوام اینو میگم .... تو فقط میخوای نظر اونو نسبت به خودت مثبت کنی

وگرنه خودت میدونی ازدواج باهاش نمیکنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب خودت میگی اینو میدونم اونو میدونم نگید 😂

همرو میدونی و میخوای دوست شی دیگ چی بگیم ما 😂

عشقم تو این سن کلی برات کیس هست

لاقل برو با یکی که اون خودش اول ازت خوشش اومده باشه خودش بیاد و جلو و برات تلاش کنه

یه پسر تخسو میخوای چیکار ( حالا اگر فرض کنیم با سی و یک سال سن توی رابطه نباشه و اون با اختلاف سنی مخالف نباشه و با اینکه تخسه بعد از کلی تلاش بتونی مخشو بزنی )

حیفه بابا ول کن این همه زحمت بکشی واسه یه پسر ؟

کجا باهاش بری و بلایی سرت بیاره؟؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

عذر میخوام اینو میگم .... تو فقط میخوای نظر اونو نسبت به خودت مثبت کنی وگرنه خودت میدونی ازدواج با ...

دقیقا

نمیشه هم سرزنش کرد

ذات انسان اینجوره دوس داره اونی ک دست نیافتنی هست از نظرش رو ب دست بیاره ولی خودشم میدونه تهش جدی نیس و آدم زندگی نیس

اسی توام ک میگی نصیحت نمیخوای، برو از طریق همون ناشناس یا پیش بهش پیام بده حالش بپرس و اینا، بعضی چیزا تو خود طرف تجربه نکنه نمیفهمه چی ب چیه و کارش درست بوده یا ن!

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙