2789
عنوان

قد پسر متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 39 پست

قدش عالیه اگه خودت قدت کوتاه تره که اوکیه زندگی مگه با قد ساخته میشه😂 برات پول اخلاق خانواده مهم تره

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کوتاهه متوسط قد مردا ۱۷۵

اگه خودت ازش بلند تری که هیچ اگه نه که شرایطش خوبه قدشم بد نیست حالا متوسط

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

قدش عالیه اگه خودت قدت کوتاه تره که اوکیه زندگی مگه با قد ساخته میشه😂 برات پول اخلاق خانواده مهم تر ...

دختر ۱۶۵ ۱۶۶ خوشگل سفید مفید

پسره چهرش معمولی رو پایینه سبزه موهاش فر جای جوشم داره

ولی قد متوسط مردا تو ایران همینقدره😂

میدونم ...

خواستگار دختر عمومه منم بهش گفتم البته مشکل زیاد با قدش نداره چهره پسره معمولی رو به پایینه نمیدونم حس میکنم بیشتر رو چهرش هی میگه نه

پسره سبزه موهاش فر جای جوشم داره

میدونم ... خواستگار دختر عمومه منم بهش گفتم البته مشکل زیاد با قدش نداره چهره پسره معمولی رو به پایی ...

خب وقتی چهرش به دلش نمیشینه نمیشه که

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

الان انتظار داشت چهره سفید داشته باشه معمولا ت ایران پسر سبزه است جای جوشش که میره

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت

به نظرم بنده خدا زشت نی معمولیه نمیدونم دلم برا پسره میسوزه ۵ ساله پیگیره

دختره خوشگل باشه پسره نه معلومه که پیگیر میشه

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

ببخشیدا متوسط نیست کوتاههبستگی به قد خودت داره

آخه اطراف ما پسر ۱۸۰ زیاد نی شاید ۲۰ درصد پسرا ۱۸۰ یا بلندتر باشن مابقی رنج ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ اینا هستن :((

دختر ۸ سانت کوتاه تره یعنی حدود ۱۶۵ ۱۶۶ هستش

۱۷۵ متوسط قد مرداست درسته؟؟