اصلا نفهمیدم کی ۲۹ سالم شد خودمم خیلی کال بودم دیر به بلوغ عقلی رسیدم تو شهر کوچیک زندگی میکنم تو یه خانواده سختگیر فقط چشم دوختم به معجزه خدا فقط چشم امیدم به خداست لطفا هرکی دوست داشت برام دعا کنه 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه برات خواستگار اومد هول نکنی ها دوست من خواستگار نداشت تا یکی اومد زنش شد الان طلاق گرفته
من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت
دندونامو لمینیت کردم دماغمو طبیعی عمل کردم موهام لخت قدم ۱۶۴ وزنم ۵۰ دو تا لیسانس دارم ولی دریغ از ی ...
نبابا طلسم چیه اخه کی پول میده برات طلسم بزنه😅
توخانواده سختگیرو شهر کوچیک بودی تمام وجودت شده ترس نتونستی باکسی آشنا بشی ودل ببندی منم عین توام ولی به اطرافیانم دقت کردم دیدم همه خودشون پیدا میکنن شده از طریق تلگرامو توپارکو.ولی باید زرنگ باشی دیگه آدم بدگیرت نیاد