نخیر اتفاقا مطالعه کن راجبش بخاطر اون هورمونایی که تو بدن ترشح میکنه و حس رضایتش باعث چاقی میشه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خدا رحمتشون کنه.فرشته زخمی که پرکشید حتی جمله ش واقعا جانسوزه.روح تمام مادران آسمانی شاد
ممنون خانم که به مادرم حرمت گذاشتین
خدا به خانوادتون سلامتی بده و مادر های زمینی رو بهشتی کنه
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خودم خجالت کشیدم واقعا😅من چون عاشق پسر عمم بودم با قاشق دهنیش غذا میخوردم یواشکی🤕😅یه حس عشقی ب ...
بعضیا واقعا چندششون نمیشه...
ولی از هر لحاظ که ببینی چندشه، روی اون قاشقه بزاقیه که با ترکیب شده و جوییده شده، بعد همون قاشقه تو اون غذاهه وول خورده
واقعا کثیف بازیه..😶
ولی بعضیا از شدت عشقی که دارن چندششون نمیشه دیگه، عیبی نداره
و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫
ممنون خانم که به مادرم حرمت گذاشتینخدا به خانوادتون سلامتی بده و مادر های زمینی رو بهشتی کنه
سپاس فراوان
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مادر های زمینی رو بهشتی کنه؟ من اشتباه متوجه میشم؟ الان مرگ مادران زمینی رو خواستید؟عموما میگن اونای ...
منظورم مادرهایی که از پیش ما رفتن رو
معلم املا نشید
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
معلم املا غلط املایی میگیره شما ساختار جمله مشکل داشت ، داشتی نفرین میکردی برادر من🤣
در هر صورت ممنون گفتین
ببخشید حال روحیم خوب نیست نمیتونم کل کل کنم