2789
عنوان

به نظرم یکی از علت هایی که مردان موقع ازدواج چاق میشن اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 43 پست
سطل آشغال خانواده منم. ته مونده همه ی غذا ها با خودمه

منم هر وقن غذام میمونم میدم بابام بخوره خخخخ

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آرامش پیش یارشون هست اینو همیشه مادر خدابیامرزم میگفت برای همینه همه رفیقام یهو تپل شدن جالب بود این ...

خدا رحمتشون کنه.فرشته زخمی که پرکشید حتی جمله ش واقعا جانسوزه.روح تمام مادران آسمانی شاد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چجوری همو بوس میکنید

نه دیگه اون مورد قبلش مسواک و دهانشویه و یه عالمه دنگ و فنگ داره....

ولی قاشق دهنی و باقی مونده غذا واقعا کثیف کاریه، چندشمون میشه واقعا

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

نه دیگه اون مورد قبلش مسواک و دهانشویه و یه عالمه دنگ و فنگ داره....ولی قاشق دهنی و باقی مونده غذا و ...

عججججججب

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

وا... ما قاشق دهنی هم ام نمیخوریم چه برسه به بقیه غذا😶

چرا با فکر مریض ما بازی میکنی گلی😅پس کیس و ...چطور اونکه خیلی چندش تره

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
جدی میگی؟چقد سختتونه

دیگه زندگی دوتا وسواسی باهم همچین چیزی از آب درمیاد، بلکه سخت تر هم..

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

چرا با فکر مریض ما بازی میکنی گلی😅پس کیس و ...چطور اونکه خیلی چندش تره

نه واقعا... هیچی به اندازه قاشق دهنی چندش نیست... فکر کردن بهش رعب آوره

نه دیگه اون مورد قبلش مسواک و دهانشویه و یه عالمه دنگ و فنگ داره....ولی قاشق دهنی و باقی مونده غذا و ...

از خودم خجالت کشیدم واقعا😅من چون عاشق پسر عمم بودم با قاشق دهنیش غذا میخوردم یواشکی🤕😅یه حس عشقی به قلبم سرازیر میشد الان فهمیدم چندش بودم😅😅