2789
عنوان

کیا بچگیاشون کپل بودن

56 بازدید | 13 پست

من بچه که بودم مامانم رژیمم میداد از بس تپل بودم همه میگفتن به مامانم مخصوصا خاله هام وای دخترت چاق فلان

انقدر گفتن فکر کن نظرم کردن😂

انقدر لاغر شدم که حد نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر فامیلمون کپل ترین و پهن ترین بچه ای بود که به عمرم دیده بودم

انقدر خوشگل بود که حد نداره جیگر و خوردنی

وقتی میدوید زمین و زمان میلرزید از وزنش😂🤣

از ۴ سالگی رژیم میگرفت😂🤣

الان که نوجوانه نرماله کاملا نه چاق نه لاغر

من ی عکسی دارم ی بار گذاشتم سایت کلی لایک خورد😂😂😂

تو پارک دارم راه میرم شکمم جلو تر از خودم راه میره لپام باد کردن بعد دارم سیب میخورم

خیلیییی شکمو بودم

امیدوارم برنده بشی توی اون جنگی که به هیچکس دربارش نمیگی

من ی عکسی دارم ی بار گذاشتم سایت کلی لایک خورد😂😂😂تو پارک دارم راه میرم شکمم جلو تر از خودم راه می ...

من چی بگم که مورچه رو زمین هم میخواستم ببلعم

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

من ی عکسی دارم ی بار گذاشتم سایت کلی لایک خورد😂😂😂تو پارک دارم راه میرم شکمم جلو تر از خودم راه می ...

من انقدر میخوردم مامانم میگه انقدر شیر میخوردی که دیگه شیر نداشتم بهت بدم شیر خشکم در کنارش بهت میدادم که سیر بشی😂

من انقدر میخوردم مامانم میگه انقدر شیر میخوردی که دیگه شیر نداشتم بهت بدم شیر خشکم در کنارش بهت میدا ...

حالا من اولین بار که بهم فرنی داده بودن نوه اول بودم همه جمع شده بودن دورم قاشق اولو ک خواستم بخورم نمیخوردم گریه میکردم میگفتم کاسه رو بدین سر بکشم و برای بار اول مامانم گفت ۳ تا کاسه بزرگ خوردی و تازه بازم میخواستی همه تعجب کرده بودن😂😂

امیدوارم برنده بشی توی اون جنگی که به هیچکس دربارش نمیگی