2789
عنوان

کنکور و تاثیر پایه یازدهم

52 بازدید | 10 پست

دوستان برای ۴۰۶ قصد دارم کنکور فرهنگیان بدمم

چندسالی از درس دور بودم و مدتیه شروع کردم برای کنکور و نهایی ۱۲ میخوندم

تا امروز خبر اومد ک برای سال ۴۰۶ ۶ درس یازدهم تاثیر قطعی داره

یهو به فکرم اومد ک سال بعد ۱۶ امتحان تشریحی سختم میشه بدم همین امسال برای ۶ درس یازدهم بخونم امتحانشو بدم و پایمم صفره بنظرتون میشه تو یه ماه جمعش کرد؟

یا بزارم برا همون سال بعد؟

بنظرتون چ تصمیمی درسته واقعا سردرگم شدم

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونی تو این مدت باقی مونده یازدهم رو جمع کنی تازه فکر کنم ۶ درس فقط شده کارت راحت تره

الان بده خیالت راحت باشه از یازدهم

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

میتونی خیلی قشنگ وتروتمیزجمعشون کنی ولی نبایدتنبلی کنی وباید باجون ودل مایه بزاری من خودم رشتم تجربیه اگه خواستی میتونم دبیران مربوطه دروس اختصاصیوبهت معرفی کنم تواین مدت بنظرم میتونی بترکونی واقعا آدما میتونن تواین مدت کوتاه کولاک کنن مخصوصا اگه به خودشون بیان کاملللللل

میتونی تو این مدت باقی مونده یازدهم رو جمع کنی تازه فکر کنم ۶ درس فقط شده کارت راحت ترهالان بده خیال ...

از عمومی ها یکم میترسم چون پایمم صفره میترسم این بازه تابستون هم ک نظر داشتم پایمو قوی کنم از دست بدم

میتونی خیلی قشنگ وتروتمیزجمعشون کنی ولی نبایدتنبلی کنی وباید باجون ودل مایه بزاری من خودم رشتم تجربی ...

من رشتم انسانیه ولی بیشتر همون عمومی هارو میترسم میتونی دبیر و دوره و کتاب بهم معرفی کنی

یه ماهه تلاشمو میکنم واقعا

از عمومی ها یکم میترسم چون پایمم صفره میترسم این بازه تابستون هم ک نظر داشتم پایمو قوی کنم از دست بد ...

نترس بابا از مهر هم شروع کنی اوکیه قبول میشی

الان بخوای یازدهم رو هم بندازی برای سال بعد معلوم نیست چه اتفاقایی تا سال بعد میوفته و چه تصمیم هایی میگیرن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

نترس بابا از مهر هم شروع کنی اوکیه قبول میشیالان بخوای یازدهم رو هم بندازی برای سال بعد معلوم نیست چ ...

واقعا از اینکه در طول سال استرس یازدهمو نداشته باشم میخام این ماه به خودم سختی بدم از رو دوشم بردارم

واقعا از اینکه در طول سال استرس یازدهمو نداشته باشم میخام این ماه به خودم سختی بدم از رو دوشم بردارم

موفق باشی

نگران نباش میرسونی