2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا شما اطرافتون مردای لمپن بی لولن اکثرا

حالا مگه هرکی توپر دوسداشته باشه میشه بی لول؟؟؟ بیشتر سلیقه ایه مث اینکه بگی هرکی رنگ سبز دوسداره لولش پایینه

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من یه ترکیبی از اسکینی و توپرماز لحاظ شکم و بازو و اینا صافم، ولی بقیه نقاطم پره...خودم که کاملا راض ...

برای منممم چکارکردی شکم نداری کن همه چیم اوکی فقط شکم دارم اونم لختی معلوم میشه بالباس اصلا

من یه ترکیبی از اسکینی و توپرم

از لحاظ شکم و بازو و اینا صافم، ولی بقیه نقاطم پره...

خودم که کاملا راضی ام، همسرمم با چاق تر از این شدنم بشدت مخالفه

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

احتمالا شما اطرافتون مردای لمپن بی لولن اکثرا

تا جایی که یاد دارم همیشه اهل دعوا بودی همیشه

یا به دیگران تیکه مینداختی یا حرف زشت میزدی یا شروع کننده دعوا بودی

نکن برای خودت خوب نیست

من زمانی که سنمم کمتر بود لاغر بودم بازم پر بودم اما حالا خب چند ساله ازدواج کردم خب وزنمم زیاد شده ...

خوشبخت باشی

نرمال خوبه بنظرم بقول شما شاید توپر ولی زیاد نه

سلامتی و خوشبختی دخترم