2789
عنوان

بدنسازی دخترا بیاین😭😭

94 بازدید | 14 پست

چیکار کردین بدنتون تغییراتش مشخص شد؟ میشه بگین چه تمریناتی انجام میدین با وزنه و دمبل چند کیلویی؟ روزی چند گرم پروتویین مصرف دارین؟؟؟ من ۲ ماهه میرم نه وزنم نه سایزم نه صوزتم کلا نه عضله هیچی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طول میشه و کاملا بستگی به نوع بدنت داره

برای مصرف پروتئین، وزنت رو در ۲ ضرب کن، به همون مقدار گرم در روز باید مصرف بشه

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

بعد از چهارمین ماه شروع میشه تغییرات

اخه حتی یک کیلو هم کم نکردم من ۵۴ ام قد ۱۶۳

دوست دارم ۵۰ باشم ولی بدنم یکم عضله بسازه چون که بقیه جاهام خیلی لاغره ولی شکم پهلو دارم

اگر يك مربي خوب داشته باشي جوابه و ٢٠درصد تمرين ٨٠درصد تغذيه است بايد رژيم داشته باشي ٢٠ گرم پروتيين بخوري و وزنه رو هم بايد نسبت به توانت بزني ، دور كمر و ايناتو هر ماه كه باشگاه ثبت نام ميكني اندازه بگير چشمي معلوم نميشه

بعد یکسال آدم عضلاتش یکم مشخص میشه پروسش طولانی

اخه حتی یک کیلو هم کم نکردم من ۵۴ ام قد ۱۶۳

دوست دارم ۵۰ باشم ولی بدنم یکم عضله بسازه چون که بقیه جاهام خیلی لاغره ولی شکم پهلو دارم

اگر يك مربي خوب داشته باشي جوابه و ٢٠درصد تمرين ٨٠درصد تغذيه است بايد رژيم داشته باشي ٢٠ گرم پروتيين ...

اره همون اولین روز مربی اندازه گرفت بعد یه ماه دوباره اندازه گرفت من تغییر نکرده بود هیچیم

طول میشه و کاملا بستگی به نوع بدنت دارهبرای مصرف پروتئین، وزنت رو در ۲ ضرب کن، به همون مقدار گرم در ...

میشه ۱۰۸🫠 من خودمو بکشم روزی ۷۰ گرم میشه، خیلییی هزینه بره

هم مربی بدنسازی ام هم ارشد اسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دارم ینی اکادمیک هم تربیت بدنی خوندم پس با سوادم که بهت میگم

ببین اولا برای هایپرتروفی 1.2 تا 1.5 حتی بعضی موقع ها 2 گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدنت باید مصرف پروتئین داشته باشی بجز این وزنه مناسب باید بین 65 تا 76 درصد 1RM باشه اما اینو برای ورزشکار مبتدی همون اول پیشنهاد نمیکنیم چون بیومکانیک حرکتو بلد نیستن و وزن زیاد باعث اسیب میشه بجز این تندون هاشون امادگی نداره وعضلات کوچیکتر یا سینرجیکاشون

پیشنهادم اینه یه برنامه خوب بگیر و یه وزنه متوسط و تمرکز کن تو فاز اکستنتریک حرکتت ینی فازی از حرکت ک طول عضلت داره بلند میشه و اونو کنترلی و اروم انجام بده تو تمریناتت که هم تمرین تندونی باشه هم نوروماسکولار یا عصبی عضلانی و کنترلی

کلا برناه خوب بگیر از مربیت

میشه ۱۰۸🫠 من خودمو بکشم روزی ۷۰ گرم میشه، خیلییی هزینه بره

از یه جایی شروع کنی خوبه... ۷۰ ام عالیه...

کلا بدنسازی یه پروسه طولانیه

مخصوصا اگه مصرف مکمل نداشته باشی

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

اخه حتی یک کیلو هم کم نکردم من ۵۴ ام قد ۱۶۳دوست دارم ۵۰ باشم ولی بدنم یکم عضله بسازه چون که بقیه جاه ...

شکر قند نوشابه اب میوه های صنعتی و هرگونه کربوهیدرات مضر رو قطع کن

کربوهیدرات سالم مثل نون و برنج هم به اندازه بخور نه زیاد

چربی اضافه هم ممنوع