2789

نامزدم از عصر که بخاطر اینکه بهش گفت با شوخی و خنده که تقصیر مامانته تورو لوس کرده دعوایی که درست کردو نگم.. 😭 الان پیام داده میگه اگه بخوای درباره مامانم یکبار دیگه صحبت کنی بکش کنار. الانم گوشیش خاموش کرد😢 مگه من چی گفتم لعنتی که اینجوری میکنی... خدایا منو بکشش من طاقت ندارم..

حالم بده از چه چیز کوچیکی داره چه بدبختی درست میکنه...

منم گوشیم رو سکوت گذاشتم پرتش کردم اونور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول یه بار قشنگ با لحن آروم و دوستانه براش توضیح بده منظور بدی نداشتی و خانوادش برات ارزشمند و محترم هستن

اگه فهمید و بچه بازی رو کنار گذاشت که هیچی اوکیه

اگه نه بزن بلاکش کن پرتش کن بیرون از زندگیت

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

نمیدونم چرا نفسم بالا نمیاد چرا بغض داره خفه ام میکنه...

الهی دورت بگردم قشنگ میدونم چه حس بدی داری الان

آدم گیر میکنه تو یه حس گوه

این حال الانت میگذره ولی هواست باشه کسی رو انتخاب کنی که اولویتش تو باشی

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

این آدم تو زندگیم بین تو و مامانش صد درصد مامانشو انتخاب میکنه و بدرد زندگی نمیخوره واقنم درست گفتی

چرا ادعای دوست داشتن میکنه دارم میمیرم از شدت ناراحتی چرا واقعا وقتی بخاطرش جلو همه واستادم و اون....

خب اون فک کرده بی احترامی کردی

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

چرا ادعای دوست داشتن میکنه دارم میمیرم از شدت ناراحتی چرا واقعا وقتی بخاطرش جلو همه واستادم و اون... ...

میخای بدبخت شی؟ادامه بده پس

من نه سودی میبرم از این داستان یه غریبم

ولی از حرفایی که زدی معلومه چیه