2789
عنوان

ازدواج پسر هجده ساله

60 بازدید | 15 پست

دختر خالم ۱۸ سالشه پسر عمش هم ۱۸ سالشه از بچگی با هم بزرگ شدن هر دو دبیرستان تیزهوشان خوندن و...

امسال هر دو دندون پزشکی قم قبول شدن هر دو رتبه هاشون هم مثل هم بود حتی!:))

پسره چندددد ساله مشخصه دلش به این دختره گیره امشب باباش خواستگاریش کرد از بابای دختره

اینگار جواب مثبته اما خب خیلی کوچولوین هنوز پسره ریش سبیل هم نداره هیچی هیچی اما از ۱۴ ۱۵ سالگی همش اینگار خوششون از هم میومد و تو جمع های فامیلی همه متوجه نگاه هاشون و... بودن البته گوشی نوکیا دست دوتاشون بود تا روز کنکور

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اما همش حس میکنم چند سال دیگه از سرشون میپره یا جدا میشن و... اونوقت تو شهر کوچیکیم ما حتی نامزدی به هم بخوره عیب میدونن

عادیه نگران دختر خالم باشم؟ از یه طرفم میگم عشق اول عشق بچگی هم بودن عشقشون پاکه نمیدونم

پسر عمو منم 18 19 سالش بود امد خاستگاری اون موقعه من 15 سالم بودicon

اگر همو دوست دارن چه فرقی میکنه الان یا دو سه ساله دیگه خوشبخت بشن

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

اخه حس میکنم تفکرات یه دندون پزشک ۲۵ ساله با بچه ترم ۱ دندون پزشکی خیلی فرق میکنه چند سال دیگه ممکنه دیدگاهشون تفکرشون و... متفاوت بشه؟؟

دختر خالم همسن منه تو فامیل خیلی رفیقیم دوس دارم راهنماییش کنم نگران ایندشم..البته خودش شدیدا دختر عاقلیه اما خب هرچی باشه فقط ۱۸ سالشه

اما همش حس میکنم چند سال دیگه از سرشون میپره یا جدا میشن و... اونوقت تو شهر کوچیکیم ما حتی نامزدی به ...

اگه بگم احساس کردم حسودی کردی کمی، ناراحت نمیشی 😜😜😜😜😜 البته فقط حس کردم ببخشید😂😂

اگه بگم احساس کردم حسودی کردی کمی، ناراحت نمیشی 😜😜😜😜😜 البته فقط حس کردم ببخشید😂😂

نه اصلا من خودمم امسال قبول میشم چون پارسال لب مرز تعهدی بودم یعنی ۲۰۰ تا فاصله تا آخری نفر قبولی پزشکی شهرمون داشتم فقط...

اخه حس میکنم دختر خالم حیفه بدبخت بشه اگه یه وقت نامزدیش به هم بخوره شهر کوچیک و سنتی داریم مطلقه میدونن اینقدر دختر مهربونیهههههه

پسر عمو منم 18 19 سالش بود امد خاستگاری اون موقعه من 15 سالم بود اگر همو دوست دارن چه فرقی میکنه ا ...

ازدواج کردیت؟؟؟چند سالتونه الان؟؟میگم یه وقت مثلا دیدشون نسبت به زندگی عوض بشه و اینا وگرنه عشق اول هم بودن

نه اصلا من خودمم امسال قبول میشم چون پارسال لب مرز تعهدی بودم یعنی ۲۰۰ تا فاصله تا آخری نفر قبولی پز ...

دخالت نکنی بهتره، چون حتی صلاحش هم بگی بعدا مقصر خواهی بود، کلا دخالت نکن در این جور موارد

ازدواج کردیت؟؟؟چند سالتونه الان؟؟میگم یه وقت مثلا دیدشون نسبت به زندگی عوض بشه و اینا وگرنه عشق اول ...

ن بابا به بهونه کنکور فعلا پیچیدم به بازی تا بعد کنکور میان خاستگاری رسمی جوابم هم منفی هست بلکه کنکور قبول نشم اون موقعه دوباره بشینم بهش فکر کنم

الان من 18 اون 21 یا 22

ن بابا اگر میخواست عوض بشه تا الان عوض شده بود البته برن تو جامعه اگر محکم نباشن شاید لغزش کنن بقیش بر میگرده به نفس خودشون

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

ن بابا به بهونه کنکور فعلا پیچیدم به بازی تا بعد کنکور میان خاستگاری رسمی جوابم هم منفی هست بلکه کنک ...

اها پس هم سن هم هستیم تقریبا امیدوارم هرچی صلاحته♡

منم نگران تیکه آخر حرفتون هستم چون نظریات آدم ۱۸ ساله ممکنه ۵ ۶ سال بعد عوض بشه و واقع لیاقت دختر خالم این نیست تو بحث مهمی مثل ازدواج دچار شکست بشه نگرانشم:)))