2789

بچه ها میخوام از دونفر شکایت کنم گولم خوردن توی دیوار اما محصولی نفرستادن شماره تلفن و شماره کارت هاشون دارم چه جوری برم دنبالش تا الان نرفتم نمیدونم چیکار کنم؟ راهنمایی کنین ممنون میشم!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

از طریق فتا

میدونم عزیز میگم چه مدارکی میخواد اصلا میرن دنبالش؟ چه جوریه؟ نمیدونم....

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از پیام هایی که دادن اسکرین بگیر ببر با خودت بهمراه شماره کارت و شماره موبایل

اکیه عزیزم ممنونم!

برید توی سامانه فتا انلاین ثبت کنین شکایت خودتونو

آخه پیگیری میکنن اصلا؟ یا حضوری باید رفت!؟ شماره تماس رئیس پلیس فتا شهرمون دارم!

از پیام هایی که دادن اسکرین بگیر ببر با خودت بهمراه شماره کارت و شماره موبایل

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

اکیه عزیزم ممنونم!

فدات فردا تماس بگیر به رئیس پلیس فتا براش توضیح بده بهش بگو چه مدارکی نیازه با خودم بیارم

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

فدات فردا تماس بگیر به رئیس پلیس فتا براش توضیح بده بهش بگو چه مدارکی نیازه با خودم بیارم

راست میگی والا حضوری رفتم نبودن! سه روز پیش یه آقایی اومد لباس شخصی شماره رئیس فتا رو داد رفت! دیگه موندم تماس بگیرم یا نه؟

بله آنلاین ثبت کنید کد رهگیری بگیرین

آخه پیگیری میکنن؟ یه بار ثبت کردم اما پیگیری نشد! آنلاین! فوقش یکم حرف زدم تمام! فکر نکنم آنلاین چیزی بررسی کنن

راست میگی والا حضوری رفتم نبودن! سه روز پیش یه آقایی اومد لباس شخصی شماره رئیس فتا رو داد رفت! دیگه ...

مطمئنی شماره پلیس داده؟

مطمئنی شماره پلیس داده؟

خودش بود لباس شخصی بود اما اسلحه بین کمرش قایم کرده بود خیلی هم قانون مند توضیح میداد! واسه همین میگم درست داده! دیگم نمیدونم فوقش نبود بلاک میکنم نه؟ 😂🙂

خودش بود لباس شخصی بود اما اسلحه بین کمرش قایم کرده بود خیلی هم قانون مند توضیح میداد! واسه همین میگ ...

عزیزم با شماره ی خودت زنگ نزن یه وقت دیدی خودش نبود

آخه کدوم رئیس پلیسی میاد شماره شخصیش رو میده به یکی