2789
عنوان

از سارا بپرس

164 بازدید | 25 پست

سلامدوست من من الان نزدیک یک هفته است از تعلیقی دراومدم تو اعلان هام همش این میاد باید چیکار کنم که نباشه تو اعلان هام عکسشو میزارم

میشه بیاین

@niniyar

@@ازسارابپرس

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراتگ میکنم ده تا از کاربری ازش کپی کردن 🫥

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

@ازسارابپرس سلام عزیزم ایشون با شما کار دارن

ممنون تگش. کردی گلم

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

گلم اون اعلان برا همه هست جهت تاکیدِ بسیاره🚶♀️

قبلا نبود تو این چند وقته تازه یک هفته تعلیق بودم

حالا کارشون دارم نمیان

آنلاین نیست .بشه میاد

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

از سارا بپرس،کنار اسم کاربریش پسوند و پیشوند نداره اصلا، اون یکی ها فیک هستن، من تگش کردم

مرسی از پروفایل متوجه شدم ممنون از راهنمایی💟

حالا کارشون دارم نمیان

سلام

اون اعلان رو از تاریخ ۱۲ خرداد برای همه ی کاربران گذاشتن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.