2789
جون بابا 😂😂

بابام

عموهام

پسر عموها

شوهر عمه ام

عشقن عشقن

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااااااااااااای این منممم😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم .زندگی منم از اول دست هر مردی بوده خرابش کرده .خدایا کمک کن از زیر دست اینا خارج شم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

چند تا فوحش به یه پسر بده خودت رو آروم کن

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

دلم برا بابات سوخت نمیدونم چرا😂

احتمالا چون گفتم غریبانه داره شام میخوره 😂

دلت برا خودت بسوزه معدش مشکل داره کم میخوره هردم میخوره😂خانومشم مث پروانه دورش میگرده

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤

من که برگردم عقب هرگز ازدواج نمیکنم من نمیگم همه مردا بدن و زنا فرشته ن ولی تنها بودن بهتر از اینه باکسی باشی و اسیر بشی و عمرت به فنا بره و همش بخوای حرص بخوری

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀