2789
عنوان

چالشششش لاغریییی یه ماهه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 28 پست
من ۶۴ کیلوامقدم ۱۵۵میخوام ۱۰ کیلو کم کنمولی خیلی زود گرسنم میشه ضعف میکنم چ کنم

عزیزم میتونی از قرص لاغری هم استفاده بکنی البته اگه از جای معتبر بخری یه ماه ک استفاده کنی اشتهات کم میشه و یواش یواش معدت جمع میشه بعدش دیگه دلت نمیخاد و زود گرسنت نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در شرف لاغری ام و خیلی خوشحالم من با رژیم و ورزش دارم انجام میدم

وای قشنگ میدونم چ حسی دارییی آدم انقد اعتمادبنفسش زیاد میشه خیلی رو روحیه تاثیر داره لاغری

عزیزم میتونی از قرص لاغری هم استفاده بکنی البته اگه از جای معتبر بخری یه ماه ک استفاده کنی اشتهات کم ...

با قرص مخالفم

دو هفته پودر ماشفیت استفاده کردم خیلی خوب بود

دیگه ادامش ندادم

میخوام خودم رژیم بگیرم طبیعیش بهتره

🇮🇷

با قرص مخالفمدو هفته پودر ماشفیت استفاده کردم خیلی خوب بوددیگه ادامش ندادممیخوام خودم رژیم بگیرم طبی ...

من استفاده کردم خیلی راضی بودم ولی یه ماه بطور مداوم استفاده نکردم وسطا قطع میکردم برا همین توصیه کردم بهت ولی به روش طبیعی از همشون بهتره بیا باهم شروع کنیم

وای قشنگ میدونم چ حسی دارییی آدم انقد اعتمادبنفسش زیاد میشه خیلی رو روحیه تاثیر داره لاغری

اره خیلی ،شاید باورت نشه من خرید لباس نمیرفتم چون بدم میومد بعد مدام جلو همسرم خجالت میکشیدم ،هیچوقت نمیتونستم لباسای دخترانه خوشگل بپوشم یا بخرم