2777
2789

دوستان عزیزهرجامیرم میگن چ چاق شدی بعدبارداری.منم همش ناراحت میشم اصلانمیتونم مانتوی دلخواهموبگیرم هربارمیرم بخرم ازاینک اندازم نمیشن میگم نمیخرم واقعاکلافه شدم کسی میتونه ی راحل بده یای قرص گیاهی ک بتونم تااخراین ماه کم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش و کالری شماری

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

- آلوورا

صبح ناشتا مصرف میشه و سوختو ساز بدنتونو واقعا افزایش میده

۲.دمنوش سبز لیمو بهلیمو:  کاهش اشتها و کاهش وزن و از بین برنده پرخوری عصبی و آرامش بخش

زمان مصرف:نیم ساعت قبل شام

مدت دم:12دقیقه

۳.دمنوش نعناع فلفلی: کاهش اشتها، کاهش نفخ و ورم معده و روده

زمان مصرف:نیم ساعت قبل نهار

مدت دم:15دقیقه

۴.دمنوش بلوبری: چربی سوزی و صاف شدن چربی شکم و پهلو

زمان مصرف:نیم ساعت بعد نهار یا نیم ساعت قبل ورزش

مدت دم:5دقیقه

۵.دمنوش میکسبری : چربی سوز و کاهش سلولیت شکم و پهلو، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان جهت رفع مشکلات کبدی، چربی خون، کاهش قند و کلسترول

زمان مصرف:نیم ساعت بعد شام

مدت دم 15 دقیقه

بلوبری و میکسبری روند تبدیل چربی های شکم و پهلو رو به انرژی چندین برابر میکنه و آلوورا و سبز لیمو و نعناع فلفلی سوختوساز بدن یا همون مصرف انرژی بدن رو بالا میبره در نتیجه ترکیب چایها باعث میشه که چربیهای شکم و پهلو به سرعت به انرژی تبدیل بشن

همچنین آلوورا از افتادگی پوست در حین کاهش وزن جلوگیری میکنه و نعناع فلفلی و سبز لیمو هم علاوه بر افزایش سوختوساز اشتها رو هم کاهش میدن

مجموع این دمنوشها با هم تمام ملزومات کاهش وزن رو درونتون بوجود میاره