جوجهرنگی2 مدیر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 295 عنوان کتاب دعا پیدا کردم 😶🌫️😶🌫️😬 | مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 74 پست بابام دیدتش خیلی قدیمه 1405/03/19 | 21:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
20mari عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 66 واسه شوهر پیدا کردن چیزی توش نیست؟ بیخیال گرفتار نکن خودتووووووووووو
سمیرا_بانو_42 عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 216 هر وقت وقت کردی میشه بخونی ببینی پوست چیو میخواد😂 دم دستمه بخدا همش چیزای عجیب میخواد
جوجهرنگی2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 295 دختر نگاه کن ببین واسه برگردوندن معشوق چیا نوشته؟😂یه چیز موثر ولی کم خرج😂 بخدا نوشته ولی اصلا قابل خوندن نیستن بعد مثلا رو پوست اهو خرس اینا باید بنویسی هزار چرت پرت
جوجهرنگی2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 295 برا شوهر پولدار و با اخلاق یه دعا پیدا کن بده به من بخدا طولانی هستن بعد قابل خوندن نیستن
solmy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3102 بخدا نوشته ولی اصلا قابل خوندن نیستن بعد مثلا رو پوست اهو خرس اینا باید بنویسی هزار چرت پرت ذکر و اینا منظورمه ، نداره؟😂 برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12729 هرکی توخونش این کتابارو نگه داره چیزی جز بیماری و فقر و طلاق و دردو رنج واینا نصیبش نمیشه نه من یکی از اشناها رو میشناسم تو خونش نگه داشته ومینویسه هم اما .چیزیشون نشدع بخدا بجز خوشبختی خودش ودختراش .چیزی نشدن
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12729 هرکی توخونش این کتابارو نگه داره چیزی جز بیماری و فقر و طلاق و دردو رنج واینا نصیبش نمیشه نه من یکی از اشناها رو میشناسم تو خونش نگه داشته ومینویسه هم اما .چیزیشون نشدع بخدا بجز خوشبختی خودش ودختراش .چیزی نشدن.
solmy عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3102 خوب ذکرن بعد همچی داخلش حتی برای مریضی مثلا سردرد دل درد سنگ کلیه باور کن همچی داره نمیشه بخوانی عکس هم بفرستی تار میاد عاخه اینجا ... خلاصه اگه یه زمان یکیو پیدا کردی که تونست بخونه ، یا خودت موفق شدی ، بیا منو خبر کن که گیرم😂❤️ برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
جوجهرنگی2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 295 ذکر و اینا منظورمه ، نداره؟😂 خوب ذکرن بعد همچی داخلش حتی برای مریضی مثلا سردرد دل درد سنگ کلیه باور کن همچی داره نمیشه بخوانی
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4966 نه من یکی از اشناها رو میشناسم تو خونش نگه داشته ومینویسه هم اما .چیزیشون نشدع بخدا بجز خوشبختی خود ... از راه دورم مینویسه؟بگو برا توام بنویسه دیگه خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
جوجهرنگی2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 295 عکس هم بفرستی تار میاد عاخه اینجا ... خلاصه اگه یه زمان یکیو پیدا کردی که تونست بخونه ، یا خودت موفق ... باشه عزیزم 😂❤️ ایشالا زندگیت همیشه بر وفق مردات باشه تا به این چیزا احتیاج پیدا نکنی
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 21945 نه من یکی از اشناها رو میشناسم تو خونش نگه داشته ومینویسه هم اما .چیزیشون نشدع بخدا بجز خوشبختی خود ... صبر کن اخرشو ببین الان از انرژی مردم استفاده میکنه به عنواد خوراک موکلا .یروزی جوری زمینش بزنن که انگار از اول وجود نداشته .اینااخرشم دیوونه میشن لایک نکنید .توروخدا
دعایشب عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 21431 باشه عزیزم 😂❤️ ایشالا زندگیت همیشه بر وفق مردات باشه تا به این چیزا احتیاج پیدا نکنی برای رزق وروزی میشه ببینی چه نوشته؟