2777
2789
عنوان

مهریه بالا، خوب یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 119 پست
نوشته باشی این نظر شماست گلم مگ همه باید موافقت کنن با نظزت  خیلی ها هستن مهریه بالا گرفتن نه ...

اتفاقا اینکه میگی خوب نیست نظر شماست! شما برو از هر وکیلی میخای بپرس بلااستثنا میگن مهریه خوبه برای زن, اونی که نتونسته بگیره چون بلد نبوده! مردیکه اهل زندگی نباشه رو میشه با مهریه تحت فشار گذاشت نه برای اینکه ادم بشه, بخاطر اینکه تاوان خراب کردن یه زندگیو بده! حالا امثال تو دارید زندگی میکنید خبر از درد بقیه ندارید دلیل نمیشه حرفتون درست باشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مهریه باید باشه .. ازدواج های امروزی زیاد بهشون اعتباری نیست .. خانما و اقایون قبل ازدواج صادق باشن یه مهریه منصفانه بزنن.. اگه مشکلی پیش اومد و نتونستن ادامه بدن بازم منصفانه با هم کنار بیان سر مهریه

کسانی که مهریه رو حق زن می دونن آیا اجازه گرفتن زن از مرد مثلا برای خروج از کشور یا زن دوم گرفتن رو ...

از اون جايي كه زن ارزش زيادي توي اين كشور نداره بله حقش هست كه بگيره مهريه اگر نگيره كه واقعاً آخر بدبختيه البته به اين هم اعتقاد دارم كه زن بايد كار كنه براي خودش پول جمع بكنه اما بابا ٢٠ سال مثلاً با شوهره ساخته به يك جايي رسيدن بهم بعد از اين زندگي چيزي گيرش نياد ؟ ديگه حتي تو خارج هم نصف نصف ميشه همه چيز بعد از طلاق ... و اين كه اجازه ي خروج از كشور كه واقعاً چيز مسخره اي هستش و اصلاً نبايد جز حق و حقوق كرد حساب بشه مگه أسيري گرفته ؟ قضيه اش كاملاً با مهريه فرق ميكنه زن دوم گرفتن هم همينطور 

تيكر بهتر شدن زندگيم و رسيدن به آرزو هام 🙏🏻🌼

عزیزم حرفای شما درسته 

اما خدا نکنه نه خودت ن نزدیکانت تو موقعیتی قرار نگیرید که مجبور بشید برید دنبال مهریه اتون. 

من یکی از نزدیکانم بعد از 17 سال زندگی و تحمل شوهرش اخر تصمیم به جدایی گرفت. 

مهریه اش نه کم بود ن زیاد . 

تازه شوهرش ادم داراییه. کلی مال  دارایی داره. اما دادگاه براش فقط ماهانه 200 هزار تومن قسط مهریه برید . 

من از نزدیک شاهد تلاش های این خانم برای بدست اوردن حقش هستم . ولی فعلا با اینکه مهریه اش رو ماهی 200 تومن تعیین کردن ولی هنوز هیچی دستگیرش نشده. خودش مجبوره روزی دوشیفت بره سر کار تا بتونه خرج خودش و دخترش رو بده . شوهرش حتی نفقه هم بهشون نمیده. ولی داره واسه خودش راس راس میگرده و راه میره. 

میبینی ؟ به همین راحتی !!! 

نفقه که هیچ .... ادم حتی نمیتونه مهریه اش روهم بگیره ... 

این همه حق و حقوق ما خانوم هارو ضایع میکنن و میگن درعوضش مهریه دارید . اما موقع گرفتنش که میشه هیچی عایدت نمیشه. 

الان هم كه ديگه نميشه مهريه بالا گرفت حداكثر ١١٠ تا شده 😐 به به واقعاً تازه بتيد اون موقع هم كه عقد ...

مهریه 1000 تا هم باشه مرد باید بده, ولی برای مهریه زیر110 تا اگر مرد نخواد بده زندان داره, مهریه عندالاستطاعه هم خوده زن نباید قبول کنه! من همینو میگم که زنا باید با حق و حقوقشون اشنا بشن, نذارن مردا سواستفاده کنن

از اون جايي كه زن ارزش زيادي توي اين كشور نداره بله حقش هست كه بگيره مهريه اگر نگيره كه واقعاً آخر ب ...

نه عزیزم. فرق نمی کنه. مهریه رو اسلام گذشته. یه سری وظیفه برای زن تعریف کرده یه سری وظیفه برای مرد. هم زن و هم مرد در مقابل وظایفشون یه سری حق هم دارن 

چطور موقع مهریه، همه حق و حقوقمون رو می خوایم ولی موقع خروج از کشور، به اینکه اجازه اش دست مرده معترضیم؟

مهریه 1000 تا هم باشه مرد باید بده, ولی برای مهریه زیر110 تا اگر مرد نخواد بده زندان داره, مهریه عند ...

بايد واقعاً آموزش بدن مدارس به جاي اين كه همينطور طوطي وار مطالبي كه اصلاً به دردمون نميخوره رو حفظ كنيم اين چيز ها بايد بهمون درس داده بشه به علاوه ي كلي مطالب مفيد ديگه كه اينجا بازش نميكنم . من همين اين هايي رو هم كه گفتم از دهن اين و اون شنيدم كه احتمالاً هم صحت نداره و واقعاً غم انگيزه اين قضيه 

من حماقت کرم و حق و حقوقم رو موقع عقد نگرفتم اما مهریه ممکنه نتونم الان که میخوام جدا بشم بگیرمش ولی اهرم فشاری هست بر شوهرم. 

اون شوهری که نداره که هیچ ولی مثلا شوهر من که مقداری داره امیدوارم به خاطر اون مقدار بیاد مصالحه و ممکنه حضانت پسرم رو بهم بده. چون کارمند هم هست مقدار حقوقش مشخصه. راه فرار زیاده از دادن مهریه ولی برای من فعلا تنها وسیله هست. اگر بر میگشتم به شش سال پیش همه حق و حقوقم رو میگرفتم و تو این مدت سعی میکرد به جای خرج تمام حقوقم تو زندگی مقداری پس انداز داشته باشم تا بعد از جدایی بتونم بهتر از پس زندگی خودم و پسرم بر بیام. میدونم برای گرفتن مهریه پدرم در میاد اما تنها وسیله فشار روی شوهرم برای من هست!

کسانی که مهریه رو حق زن می دونن آیا اجازه گرفتن زن از مرد مثلا برای خروج از کشور یا زن دوم گرفتن رو ...

به نظر من حق خروج از کشور حق مرده چون هدفش حفظ زندگی زناشوییه, اما حق همسر دوم گرفتن اصلا قانون درستی نیست, چون زندگی مشترک از هم میپاشه, کلا قوانین ما ایراد زیادداره, مثلا یکیش اینکه مرد هروقت اراده کرد زن رو طلاق بده! ولی زن برای طلاق خیلیییی باید سختی بکشه مگراینکه حق طلاق رو گرفته باشه, به نظر من باید قوانین رو جوری تصویب کنن که در راستای حفظ زندگی مشترک باشه نه از بین بردنش!

مهریه یکی از حقوق زنه, حق طلاق, حضانت فرزند و.. هم هست, و ای کاش خانومای ایرانی اینارو بدونن و نذارن ...

حق حضانت که تا ۷ سالگی برای زن هست.بعد میدن ب پدرش( اگه باباهه بخواد البته).بعدشم ک رسید ب سن قانونی خودش تصمیم میگیره.

حق طلاق هم همینجوری ب زن نمیدن باید دلایل محکم و کافی داشته باشی ولی حق طلاق که داشته باشی بدون دلیل هم‌میتونی راحت جدا شی.اصولا مرداقبول نمیکنن این دو حق رو ب زناشون بدن.مهریه هم حق زن هست ولی انقدر اذیت‌میکنن و دوندگی داره که زنه خودش خسته میشه میگه نمیخوام( اگه مرد بخاد‌نده و اذیت کنه البته)

نه عزیزم. فرق نمی کنه. مهریه رو اسلام گذشته. یه سری وظیفه برای زن تعریف کرده یه سری وظیفه برای مرد. ...

من حرف شما رو اصلاً قبول ندارم اجازه گرفتن براي خروج از كشور حس اين رو به آدم ميده كه انگار أسير شده نه اين كه همسر داره و اصلاً جز حقوق أوليه هر انساني هستش كه خودش انتخاب كنه كه چيكار ميخواد بكنه ! اين قانون نوعي بي احترامي به زن هستش انگار كه أسير ارباب شده و براي هر كاري بايد اجازه بگيره تا يك وقت در نره يا خطا نكنه ! ما هم انسانيم ما هم عقل داريم ! ما چيزي از آقايون كم نداريم ! اسلام تمامي قانون هاش به نفع مرد هست چون دين مرد سالاري هستش مهريه شما ديگه خودت زني به هم جنس هاي خودت رحم كن حداقل و يكم فكر كن راجب اين قضيه مهريه حقوق أوليه است اما اجازه ي خروج از كشور و همسر دوم اصلاً جز حقوق ثانوية هم محسوب نميشه ! 

ببخشيدا دلت مثنكه خيلي خوشه، زندگي كه به طلاق كشيده بشه، مردايي كه راحت مهريه رو بدن شايد به انگشتاي دست هم نرسه تعدادشون پس كي گفته مهريه ي ضامنه؟ زماني ضمانت ميشه براي زن كه بلافاصله بعد از عقد پرداخت بشه. قانون ي چيزي ميگه، تبصره هاش ي چيز ديگه، قاضي و دادگاه و وكلا هزارتا چيز ديگه 

آگاه هم باشيد كه اصلاً قانوني وجود نداره مبني بر اين كه اگر ميخوايد حضانت بچه رو بگيريد بايد ببخشيد ...

نه قانونی نیومده.ولی دوست من شوهرش خیانت کرد بهش ، مهریه اش رو هم قسط بندی داشت میکرد ک بده .دوستم گفت عوض مهریه حضانت تام بچه رو میخام.ب نظرت چرا اشتباهه؟ شما بچه داری؟