2789
عنوان

عشق و علاقه ای به زنم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 272 پست
الان عادی شده.اصلا این علته برام اهمیتی نداره.اصلا قبلا با ده نفرم بوده باشه فرقی نمیکنه.خوشمون بیاد ...

متاسفم برای طرز فکر بی لیاقتت حیف اون خانم به دخترداییت انگ میزنی اگر یک خانم غریبه که هیچ اطلاعی از گذشتش نداشتی میگرفتی چی میگفتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان خودش با یه شکم کنده و یه من پشم پیل نشسته این تاپیک و زذه

تازه پول هم نداره معتقده زن باید شاغل و قانع باشه. موقع عقد هم گفته مهریه بالا نمی کنم.

کاربری دست دو نفر است

حاضر نمیشه.میگه من همینیم که هستم.تو باس منو همینجور بخوای

توهم یک آشغال عوضی کودنی مثل شوهرم

من اگر جای زنت بودم مهریمو میزاشتم اجرا همین کاری که الان باهمسرم دارم انجام میدم بی ناموس

مطمئنم خودت شبیه اورانگوتانی بعد عیب میذاری رو دختر مردم که خوشم نیومد چون سفید نبود

خفه بمیر باوا کور بودی اول مگه احمق

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بهونه بود انگار چون ازش خوشم نمیومد

خیلی غلط کردی وقتی خوشت نیومد رفتی جلو آشغال احمق الان یه عده عین خودت میان میگن توی سایت عمومی فحشششش نده ولی چیز لق همشون

جای اون طفلک باشم مهریه م و از حلقومت میکشم بیرون بعدشم پرتت میکنم اونور میرم روی خوشبختیم سرمایه گذاری میکنم مگه طرف مسخره ی توئه که رفتی طرفش الان که خرت از پل گذشته میگی نمیخوام

شک ندارم یه در پیت اشغالی که هیچکس بهت پا نداده این بیچاره رو خدا زده بهت علاقه مند شده الان داری براش قیافه میگیری

خیر از زندگیت نمیبینی زودتر از زندگیش گمشو بیرون

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

جدا شو،چه شما چ اون خانوم قراره فقط یکبار زندگی کنید

وقتی آدم همدیگه نیستید چرا همو آزار بدید !؟

و بر خلاف نظرات بقیه بنظرم حق دارید چه اخلاقی چ ظاهری ویژگی های خاصی مد نظرتون باشه اما آیا این ویژگی های ظاهری رو از اول نمیدید؟یا اون چیزای دیگه ک تو ذهنتون از پارتنر آیندتون توقع داشتین رو تو دوران آشنایی متوجه نشدید؟؟

کاش با زندگی خودتون و اون خانوم بازی نمیکردید فقط بخاطر نظرات بقیه خانواده ک بنظرشون خوب بوده و..

کاش وقتی یه پسر نمیخاد دخترامون تمام تلاششون رو نکنن ک ازش شوهر بسازن ک نتیجش بشه این🤦🏻♀️

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

در حالیکه اون چه شره برای دختر مردم رقم زده و تازه فک میکنه مورد ظلم و جور روزگار واقع شده انگار نمی ...

این تایپیک و زده که همه براش کف بزنن ولی کور خونده حرومزاده

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶