2789
عنوان

دانشگاه

261 بازدید | 36 پست

ببخشید میگم یکی از هم دانشگاهی هام تا بحالم ندیدمش چون کلاسا انلاینه بعد حالا این نگرانی داشت من برطرفش کردم رفتم پی ویش پیام که میدم کلا چند تا بود چند دقیقه یه بار ان میشد جواب میداد ولی خوش برخورد خنده رو بود

حالا یه بارم قراره بعد امتحانات حضوری ببینمش سر نگرانیش گفتم اگه حرف من درست در اومد یه قهوه مهمون تو اگه حرف تو درست در اومد یه قهوه مهمون من خلاصه از هر دو راه یه قرار واسه خودم درست کردم 😂

قبول کرد حالا سوالم اینه اون امتحان هایی که مشترک داریم بهش پیام بدم به بهونه تقلب اینا چون بهشم گفتم که برا امتحان به هم کمک کنیم به همین بهونه بیشتر باهاش حرف بزنم اگه هی میرفت میومد من چی کنم بمونم یا منم عین اون برم گه گاهی یه بار بیام پیام بدم تا نتایج بیان یه دیت دعوتش کنم تو دانشگاه 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهوشانه قرار گذاشتی برای امتحانا پیام بده طبیعیه ولی زیاد پیام نده تا جواب بده بعدش دعوت به دانشگاه ...

خلاصه از دوطرفم مجبوره قبول کنه قرارو خودشم میخندید😂😂

چشم حواسم هست ممنون

مریضی هی تاپیک قبلی تاپیک قبلی ؟چون اعصابم خورد شد جواب نمیدم💅🏻

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

بی ادب کلا یه تاپیک اضافه بود😒جواب بدههههههههههه😂😂

احساس میکنم یارو یا رل داره خودش یا ازت خوشش نمیاد که تو صفحه چتت نمیمونه

موقع امتحان ها بگو اگر کمک خواستی در خدمتم نری بگی سوال برسونه بهتاااا

توعم گه گاهی بیا بیرون

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.