2777
2789
عنوان

ختم ایه الکرسی سلامتی امام زمان ..کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
نذر رو باید خودت انجام بدی خواهر منننن

یعنی باید همشو خودم بخونم مطمنی؟

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی باید همشو خودم بخونم مطمنی؟

بله وگرنه به گردنت میمونه...

برای همین میگن قبل از نذر کردن شرایطتون رو در نظر بگیرید که اینجوری نشه 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

چون ختم زیاد دارم ۵تا فقط میتونم بخونم،،،،ببخش کمه،،،برا خواهر منم دعا کن شفا پیدا کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چون ختم زیاد دارم ۵تا فقط میتونم بخونم،،،،ببخش کمه،،،برا خواهر منم دعا کن شفا پیدا کنه

براش دعا میکنم که حالش خوب شه از عزیزانم میخوام هر کسی اینو خوند برای خواهرش دعا کنه 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
بله وگرنه به گردنت میمونه... برای همین میگن قبل از نذر کردن شرایطتون رو در نظر بگیرید که اینجوری نش ...

خوب شد گفتی وگرنه نمیدونستم 

خیلی ممنونم 

14تامیخونم عزیزم واست تاکی؟

ممنونم عزیزم برای سلامتی اقا امام زمان نذر کرده بودم ولی الان یکی گفت نذر رو باید خودم بخونه 

منم فک کنم خودتون باید بخونیداا!!!

خوب شد دونستم ...ممنونم دوست عزیز

من دیدم کسایی رو که بقیه هم تو نذر کمکشون میکنن

مشکلی نیست خودم باید بخونم . حالا اونایی ک خواستن کمکم کنن اجرشون با خداست ...

انشالله اگه مشکلی تو زندگیشون داشتن  مشکل همشونم حل شه