2789
عنوان

بنظرتون باریستا شغل خوبیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست
نمیدونم من احساس میکنم در شأن یه خانم نیست.حس خوبی ندارم

خیلی بستگی به محیط کار داره

هر محیطی جالب نیست ولی درکل شغل بدی نیست ،اسپرسو و لاته درست میکنی دیگه :/

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتی چرا ، منم نظرم رو گفتم دیگه ...

نظرمو تحمیل نکردم ،فقط برام سواله چرا فکر میکنن برای خانم خوب نیست

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

نظرمو تحمیل نکردم ،فقط برام سواله چرا فکر میکنن برای خانم خوب نیست

ببین یه دوستی اون بالا نکته خوبی اشاره کرد کارهای این چنینی مثال زد یه جور بیگاری کشیدن گاها توش هست ، حالا جدای اینکه محیطش چی باشه و اون هایی که داری براشون کار میکنی چجوری باشند ، کسی میشناختم تو خارج از کشور کار میکرد ، گربه میکرد میگفت دیگه نمیتونم روی پا وایسم، پریودم بود میگفت دارم از حال میرم خیلی ازم کار میکشن و ....خوب یسری این موارد هم هست ...

ببین یه دوستی اون بالا نکته خوبی اشاره کرد کارهای این چنینی مثال زد یه جور بیگاری کشیدن گاها توش هست ...

تو خود ایران هم قطعا خیلی خیلی بدتره

حالا میگی شاید باریستایی محیطش خوب نیست

من زمان دانشجویی یه مدت کوتاه دستیار دندانپزشک بودم اونم مطب شیک و باکلاس یه خانم دکتر که استاد هیبت علمی دانشگاه علوم پزشکی بود

یعنی تو سن 21-22سالگی کمردرد امانم رو بریده بود کفش سه سانتی هم نمیتونستم بپوشم خیلی لاغر شده بودم در مقابلش چندغاز حقوق میداد اوننم به هر بهانه ازش کم میکرد و سرموقع نمیداد

درحالیکه درآمد یک روز خودش به اندازه ی درآمد یه ماه دوتا کارمند بود

چند روز پیش یه کافه رفته بودم گارسن یه پسر جوان بود داشت سرپا از حال میرفت سلام کردم فیش بهش دادیم با دست اشاره کرد برو خواستم چیزی بگم دیدم این بنده خدا از خستگی به این روز افتاده

اینجور کارا فقط برای مدت کوتاهی خوبن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

تو خود ایران هم قطعا خیلی خیلی بدترهحالا میگی شاید باریستایی محیطش خوب نیستمن زمان دانشجویی یه مدت ک ...

منم تو فروشندگی همین بودم

مثل چی کار میکشن برای چندرررررغاز ،اصلا فرصت نشستن نداشتیم و اصلا صندلی نبود که بخوایم بشینیم!!

برای دختر اصلا اصلا خوب نیست.. فضای خوبی نداره.. بهترین آدم هم درنهایت به مرور از فضا منفی تاثیر منف ...

چرا خوب نیست؟

چرا خوب نیست؟

شاید 20 درصد دختر پسرهایی که میان نامزدی واقعی هستن و سالم... بقیه شون همه برای الافی و ولگردی میان.. جو خوبی نداره.

دوره تکنسین داروخانه ببین، داروخانه همه مثل خودت خانم هستن و از این چیزها داخلش نیست

شاید 20 درصد دختر پسرهایی که میان نامزدی واقعی هستن و سالم... بقیه شون همه برای الافی و ولگردی میان. ...

نمیدونم والا نشنیده بودم ،به شخصه به شغلش علاقه دارم

تکنسین داروخونه حقوقش ناچیزه