ahoo_hpk مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 162 عنوان ریزش مو 18 بازدید | 3 پست موهام این یکی دوسال بخاطر استرس به شدت ریختهحجمش نصف شدهویتامین میخورم، پریورین مصرف میکنم، بیوتین و زینک و آهن و مولتی ویتامینشامپوم هم مناسبهاسترس هم کمتر کردم ولی بازم میریزهشما چیکارکردین حجمش بیشتر شه «هر چه مینویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکردهبودم پیدا کردم» 1405/03/19 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahoo_hpk مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 162 همه راهها رو رفتم اثر نداشت آخرش ماینوکسیدیل ماینوکسیدیل چه مدت مصرف کردین؟ شنیدم میگن تا وقتی مصرف میکنی خوبه ولی بعد مصرف دوباره ریزش برمیگرده «هر چه مینویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکردهبودم پیدا کردم»
sarvina600 عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 5417 ماینوکسیدیل چه مدت مصرف کردین؟ شنیدم میگن تا وقتی مصرف میکنی خوبه ولی بعد مصرف دوباره ریزش برمیگرده چهار ماهه، نباید قطع بشه باید مث مسواک زدن بهش عادت کرد، چند سال بعد بصورت پلکانی میشه قطع کرد