2789

تو عقدم و نظر خودش و مخصوصا اون مادرش(از ترس مادرش نمیتونه اب بخوره ۲۶سالشه ) اینه که تو خونه ای زندگی کنم که مادر شوهرم اینا و جاریم زندگی میکنن توش

یعنی یه خونه ۱۰۰ خورده ای متری قدیمی پر از رطوبت و با تلویزیون قدیمی و پشتی و یخچال بیست سال پیش و فرش قدیمی و ... با دو تا اتاق که یه اتاق جاری و شوهر و بچه سه سالش

یه اتاق واسه من و شوهرم که حتی دستگیره درش خراب بود واسه شب پاگشا که رفته بودم

و سالن هم که مادرشوهر و پدرشوهر

😐😐😐 با شوهرم قبل عقد صحبت کرده بودم خونه اجاره کنه الان میگه مگه کم عقلم با این وضع گرونی برم خونه اجاره کنم باید همونجا زندگی کنی اگه زن زندگی هستی منم کلی با زبان خوش گفتم سخته هم برای اونا هم برای من و راحت نیستیم از هر لحاظ حتی رابطه ولی مرغش یه پا داره

حالا باباش کلی زمین داره یعنی نمیتونه بهش بگه حداقل چند متر بفروشه یا اصلا وام ازدواج هم پیگیری نکرد شوهرم یا حتی بابام گفت زمین میدم گل و گیاه کار کن پولش برای خودتون ولی شوهرم میگه نه

کشتم شپش شپش کش شش پارا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به هیچ عنوان قبول نکن

حتی اگر گفت همین امروز میرم دادگاه بگو برو

تو خونه مادرشوهر که هیچ مادر خودتم زندگی نکن

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

واااا بگو صدای رابطه ی ما به اونا از اونا به ما میرسه بگو مشکل من خونه قدیمی بودن نیس اینکه تو دهن هم بخوابیم بده که موقه رابطه هم که صدا خودش میاد دیگه خودشون چطور تحمل میکنن

شما از کسی انتظار داری این کارو کنه که برادرش با وجود بچه داره تو همون اتاق زندگی میکنه

پس صد در صد الگوش برادرشه

و مورد دوم اینکه مگه شما نمیدونستی با این شرایط قراره زندگی کنی؟؟

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

خب ت کم عقلی هم وام ازدواج خودت هم مال اونو بده طلا بنداز دستت

جهیزیه نخر غیر بالشت و چند تا ظرف

بعد بگو ب شرطی میام ک بابات یکی از زمینارو بده بهمون بزنه ب اسم شوهرت

ی وام میگیری و ی خونه توش میسازی بعدا

طلاهات هم سرمایست

باباش اگه میخاست کاری کنه با اون اولی میکرد.درضمن شما با پسرشون ازدواج کردی نه پدرش

پس اول دقت میکردی پسره میتونه گلیمش از اب بکشه یانه

چشماتم کور نبود وضع خونشون دیدی وبله گفتی الان اینجوری صحبت کن

وطنم🖤