2789
عنوان

ی خاستگار دارم هیچ حسی بهش ندارم

114 بازدید | 35 پست

فقط صرف رفع تنهایی باهاش حرف میزنم. شرایط متوسطی داره. خودشم میدونه دوسش ندارم . ولی اون میگه من دوستت دارم. اصلا هیچ حسی ب حرفاش ندارم و برام جالب نیست. هیچ حرفیش،،، یعنی با ذوق باهاش حرف نمیزنم. سرگرمی فقط. ولی اون فک کنم وابسته شده مثلا میگم میخام برم خرید راست دروغشو نمیدونم میگع شماره کارتت بفرست. یا چن روز پیش ساعت 7بیدارش کردم رفت ی کاری برام انجام داد. ولی هیچ حسی بهش ندارم. هزاریار بهش تند برم هیچی نمیگه . گاهی میگه غلط کردم اگ ناراخت شدی. من دوسش ندارم و هیچ جوره ب هم نمبخوریم .

تا حالا تو این شرایط بودین؟ تموم کنم باهاش! ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بچه بودم ۱۳ سالم بود گفتن بعدا مهرش به دلت میشینه الان بعد ۱۴ سال هنوزم همونم خیلی سخته واقعا نه ...

اووف درکت میکنم. بچه داری؟ شرایطش خوبه؟ پولداره؟ اخلاقی چطور..

عزیزم اگه دوستش نداری ..کات کن ...داری وابستش میکنی ..گناه داره ..

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر