2777
2789
عنوان

از بی پولی خسته شدم ای خدا

24083 بازدید | 55 پست

بچه ها کیا مثل من لنگ هزار تومن دوتومنن؟

یعنی در این حد بی پولم 

دیگه از رو مامانم خجالت میکشم انقد ازش پول گرفتم

شوهرم سرکار میره ولی حقوق ندادن

بدن هم باید بزاریمش کنار واسه قسط چک ماشینمون .

هیچوقت پول تو جیبم نبوده در این حد که حسرت کوچیک کوچیک زیاد تو دلمه 

چند روز دیگه تولد شوهرمه ولی حتی نمیتونم واسش که تیشرت 40،50تومنی ام بخرم.

خودمم هیچی لباس ندارم

دارم نابود میشم دیگه

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته فقط مشکل تو نیست عزیزم وضع همع مردم همینه صورتشون با سیلی سرخ نگه داشتن حقوقا اندازه قسطا و خورد خوراک بیشتر نیست دیگه به لباس و یه بیرون رفتن درماه هم نمیرسه خدا به دادمون برسه والا یه چیزی ادم میخواد بخره دست و دلش میلرزه که پول کم نیاد کی باورش میشه امروز دهمه ما از دوتومن حقوق دویس برامون مونده 

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

خانمی کلی راه هست برای افزایش روزی 

نماز اول وقت

خوندن سوره واقعه قبل از خواب

شکر زیاد پروردگار   شکر نعمت نعمتتت افزون کند 

ذکر یارزاق و......

میتونین توی نت ی جستجو کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

خودت نمیتونی کار کنی؟

نه بچه کوچیک دارم کاری ام بلد نیستم البته وگرنه من خیلی دوس دارم کار کنم حداقل خرج خودمو دربیارم 

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
بچه داری

آره 9ماهشه

خیلی سخته درکت میکنم ولی یاد بگیر پس انداز کنی وقتی پول داری همه رو یه جا خرج نکن 

آره قلک گذاشتم مثلا دوتومن ته جیبم میمونه میندازم توش یا مثلا پیاده میرم جایی پول کرایه رو میندازم قلک 

اونقدرام پر خرج نیستم انقد بی پولی کشیدم که دیگه توقعم اومده پایین .

همه ما ازین روزا داریم ولی حق نداری از خانوادت بگیری همسرت عادت میکنه میبینه تامین هستی تلاشی نمی ...

دقیقا همینجوری ام شده 

من بیشتر  خرج زندگیم رو خانوادم میدن 

هرچی ام میگم نکنین میگن نه تا کی نخوری تا کی یخچالت خالی باشه بچه شیر میدی اون گناه داره.

شوهرمم دیگه عادت کرده حتی  میگه اونا دارن کمک کنن فک کنن دادنش بیچاره فقیر 

خیلی ناراحت میشم

ناگفته نماند من تک فرزندم

ولی خب واقعا دلیل نمیشه هنوز خرجمو بدن

خیلی سخته فقط مشکل تو نیست عزیزم وضع همع مردم همینه صورتشون با سیلی سرخ نگه داشتن حقوقا اندازه قسطا ...

کاملا میفهمم منم همینحوری ام