2821
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

67 بازدید | 13 پست

سلام ممنون که اومدین تاپیک و ممنون تر که نظراتتونومیگید بهم. زندگیم پر از فراز ونشیب بود تا اینکه تو اوج گرونی طلا ...خونمونو فروختیم و طلا خریدیم🙃البته خونم خییلی کوچیک بود اصلا نور نداشت ولی محله و مجتمع متوسط رو به بالا و اینکه الان خونه دوبرابر شد و طلا تکون نخورد بماند از شانس زیبای ما 😫تا اینجا شو داشته باشین ما یه خونه پیش خرید کرده بودیم که واسش کلی طلا و ماشین صفر فروخته بودیم که اونم همسرم فروخت گفت فایده نداره اینا نمیسازن وشرکتش خوب نیست و فلان ....فروختش به یک و خورده ای حالا بنظرتون یک و خورده بزاریم رو پول ماشینمون یه ماشین صفر بخریم یا بدیم تو یه شهرستان کوچیک یه زمین بخریم تا ببینیم میشه بسازیمش یا نه ☹️☹️☹️البته زمین رو گرون میگه باید یک و خورده ای از طلا هایی که گرمی ۱۹خریدیمو بفروشیم واسش🥲🥲🥲 بنظرتون چیکار کنیم. همسرم خودش راضی به خرید زمین نیست میگه ساختش سخته و هزینه بر ولی روش وام مسکن میدن و از طرفی هم چون من خونمو فروختم ورفتم مستاجری خیلی حس بدی دارم و دلم میخواد خونه بسازیم. این شهرستان هم خیییلی خوش آب و هوا هست البته بنظرم آینده دار باشه ولی شوهرم مخالفه. ممنون میشم کمکم کنید

⭕️استخـ ـدام ادمین پاره وقت

✅کار در روبیکا یا سایر پیامرسان ها

✅بصورت غیر حضوری با گوشی موبایل

✅با حقوق روزانه ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومن

✅مناسب جهت دانشجویان٫ دانش آموزان، افراد خانه دار و شغل دوم

✅بدون محدودیت سنی و تحصیلی

🎖️شرکت داری مجوز رسمی و کاملا قانونی تایید شده توسط پلیس فتا و وزارت صنعت و معدن

👇🏻جهت اطلاعات بیشتر به آیدی زیر را پیام بدید.

@torbati_admin

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اشکال نداره دیگه پیش اومده خودتو سرزنش نکنآره اگه بسازی عالیه ملک همیشه ارزش داره

مخالف میگه ارزش افزوده نداره. خییلی هزینه بر دار نمیدونم والا از طرفی هم میترسیم ملک بمونه و طلا گرون بشه میگه طلا ارزون نمیفروشم ملک بخرم خلاصه که هر طرفی میریم گره میخوره کارمون به سود ما نمیچرخه😔

زمین رو ولش کن شما در درجه ی اول باید یه سقف داشته باشینیه خونه بخرین و برین توش بشینینببخش اینو میگ ...

طمع نکردیم عزیزم خونم بشدت کوچیک بود و اذییت بودیم تو همون گیر و دار مایی که چند سال میخواستیم بفروشیم و مشتری حتی واسه ذهن هم نمیومد مشتری گرفتیم. به نیت گرون شدن طلا نخریدیم. پولمونمکم پول وگرنه میذاشتیم روش خونه میخریدیم

خونه واجبتره خونه بخرید

عشقم نازنینم نداریم روش بزاریم 😆خودم اندازه یه تومن دارم زمینم داریم یکی دو تومن ولی خونه خوبی نمیشه بدتر از خونه قبلیم میشه

چی بگممستاجری خیلی بده که هر سال هر سال اجاره ها زیاد و زیادتر میشه

خیلی ولی خونم هم واقعا کوچیک بود با دوتا بچه هر روز گریه میکردم الانم که خونه ای که اجاره کردیم بسیار شیک و بزرگ بازم هر روز گریه میکنم 😭ولی بعد گفتم ناشکری سپردم بخدا و از قرآن کمک میگیرم گفتم خدایا دست خودت هرجور میدونی درستش کن. بعضی وقتها میگم گور بابای خونه اینهمه مستاجر بزار یه ماشین خوب بخرم خوش باشیم این جونی با بچه هام سفر بریم بگردیم ولی بعد میگم اخه سرمایه و آینده چی

خیلی ولی خونم هم واقعا کوچیک بود با دوتا بچه هر روز گریه میکردم الانم که خونه ای که اجاره کردیم بسیا ...

ای خدا

درست میشه به امید خدا

آره زندگی کن فکرشو نکن فعلا که تو خونه ی بزرگتری حالشو ببر بعدم خدا بررگه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز