2789
عنوان

رژیم ولاغری 😍

31 بازدید | 5 پست

من الان ۸ روزه رژیمم قبلا هم بارها بارها رژیم گرفتم برگشته دیگه اینسری هزینه کردم ۴۴۰۰ دادم پکیج گرفتمو پشتیبانی یسری دمونش کاملا بی خطر داره با رژیم حالا من تو این ۸ روزه ۲ کیلوکم کردم کلیییی کاهش سایز داشتم قدم ۱۷۰ هستدختر هستم وزن اولیه من ۸۹ بود الان ۸۷ هستم خلاصه ک گفتم ی تاپیک بزارم هم انگیزه بدم هم انگیزه بگیرم شمام از تجریه لاغریتون بگید (من قبلا هم یه بار رژیم گرفتم اون سخت بود اولین بارم بود ۱۰کیلوتقریبا کاهش داشتمخیلی خوب شدم فرم بدنم بعد اون پر خوری عصبی داشتم برگشت و همسنمم از اون موقعه بیشتر شده اون موقعه ۱۴ سالم بود ولی چاق میشم شکم در نمیارم فقط ران همه از هیکلم تعریف میکننا ولی خوب خودم راحت نیستم برای سلامتیم و بهتر شدن وزنم تصمیم رژیم گرفتم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پکیج چی گرفتی

تو روبیکا با یه موسسه ای آشنا شدم ک خودشون نتیجه گرفتن خلاصه ک ثبت نام کردم یه بستهشامل دمنوش و روغن میفرستن با رژیم هروز دمنوشا طورین ک بدنت پاکسازی بشه