2789
عنوان

حرف هایی که شوهرم بهم زد ورفت خابید

| مشاهده متن کامل بحث + 3459 بازدید | 157 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما از دید خودش خیلی تلاش میکنه و دیده نشده ، احساس تحقیر شدن کرده و اینکه بی عرضه ای

خب هست دیگه همچین مردی دیگه باید چیکار کنه که بی عرضه نباشه؟! الان دخترشم کار کنه بالای ۱۰ حقوقشه چه برسه به یه مرد!

تنها رضایت تو دنیا، خود کلمه "رضایته"

به نظر من بعضی وقتا نباید قانع بود باید از همسرت میخواستی تا بیشتر کار کنه ، اینطوری شاید پیشرفت هم میکرد ، منم قبلا هیچی نمیخواستم میگفتم نداره کوتاه میومدم ، الان یکم از قبل بهتر شده وضعم

اره بیشترازینا هم درمیاره ولی خب خرج ماشینمیکنه..اگه بشترهم درامدش باشه تمیگه ..میگه ندارم..خرج ماشی ...

داره چرت میگه از بس مراعات حالشو کردی و همینطور آدم حسابش کردی تورو هالو فرض کرده از عمد خرجتو نمیده سعی کن سعی دربیاری کجاها پولشو خرج میکنه یا تو کدوم حساب نگه میداره

تا اینجاش تقصیر تو بوده خواهرم برای کی؟ از خودت و خواسته هات زدی!؟ مگه آدم چند بار زندگی میکنه نمیگم ...

برا پول ماهانه هزاران بار دعوا کردیممیگه ندارم...ببین بحث نداریش نیست داشته باشه هم نمیده..این بیشتر بهم فشار میاره

خدایا فقط یه نگااااه

باز شماخوبه یه درامدی داری خرج خودت کنی..من که هیچ..ارزوی یه باشگاه رودارم..

اره حتی میتونم قرض کنم و برای خودم همه چیز بخرم ماه دیگه درمیارم...اما اینبار انتظار داشتم شوهرم برام بگیره. چون برای تو راهیم گوشواره خریدم... شما هم باید مستقل بشی... اینجوری نمیشه. هرطور شده باهاش صحبت کن و راضیش کن. شوهرم منم درآمدش پایینه. تقریبا ۳۰ میلیونه فقط خوراکمون میشه. البته خوراکمون خوبه. من خودم کار میکنم و لوازم مورد نیازمو خودم میخرم

داره چرت میگه از بس مراعات حالشو کردی و همینطور آدم حسابش کردی تورو هالو فرض کرده از عمد خرجتو نمیده ...

بقول خودش میگه خرجماشین میکتم..میگه خرج خونه میکنم..ولی خودم که حساب میکنم بالای ۵.۶تومن خرج خونه نمیشه..لباسم خیلی وقته نگرفتم

خدایا فقط یه نگااااه

اره حتی میتونم قرض کنم و برای خودم همه چیز بخرم ماه دیگه درمیارم...اما اینبار انتظار داشتم شوهرم برا ...

نمیزاره خاهر ..شدیدا سر قضیه کارکردن حساسه..میگه اگه نمیتونی بفرما بروخونه بابات..منم هزار بار رفت ولی خب شرایطم اونجا بد بود نتونستم بمونم

خدایا فقط یه نگااااه

به نظر من بعضی وقتا نباید قانع بود باید از همسرت میخواستی تا بیشتر کار کنه ، اینطوری شاید پیشرفت هم ...

خب کارمیکنه صبح میره تااخرشب ولی همش میگه ماشینم خراب شد وسیله گرونه..التماسش میکنمپول باشگاهو نمیده

خدایا فقط یه نگااااه

خب هست دیگه همچین مردی دیگه باید چیکار کنه که بی عرضه نباشه؟! الان دخترشم کار کنه بالای ۱۰ حقوقشه چه ...

ببین بمن میگه ده تومن کارمیکنم ولی فکر میکنم بیشتره اخه صبح تا شب تو تاکسیه...ولی خب میگه همش خرج ماشین میشه...

خدایا فقط یه نگااااه