2789
عنوان

چند سال پیش قهر کردم با دوستم

73 بازدید | 8 پست

بعد چند وقت بود زیاد خوابشو میدیدم یعنی یه جوری بود هر شب تو خوابم بود بعد من حتی بهشم فک نیکردم دیگه کلافه شده بودم که چرا انقدر خوابشو میبینم یه جوری بود کلا فراموشش کرده بودم بعد وقتی با هم قهر کرده بودیم همو بلاک کردیم ولی من بعد چند وقت از بلاکی در اوردمش ولی اون همچنان بلاکم کرده بود جالب بود موقعی که خواباش زیاد شد رفتم شمارشو دیدم منو از بلاکی در اورده بود تو واتساپ بود ارتباطمون خیلی جالب بود برام این مسئله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه دوست خوبی بودشما پیشقدم شوحالشو بپرسشاید دلتنگته

آره تو فکرم بود که این کارو بکنم غقط یکم غرورم (نه از نوع بدش) اجازه نمیده چون کارای قبلشم یادم میاد میترسم برم بهش پیام بدم دوباره به بحث کشیده بشیمو بلاک، ولی یه بار شیطنتم گل کرده بود از طریق ناشناس بودن رفتم بهش پیام دادم و سر به سرش گذاشتم اولش انگار فهمید منم و انگار خوشش اومده بود ولی من گمراهش کردم و در آخر گفت من نمیدونم تو کی هستی و بلاکم کرد🤭😂

اون فقط تو واتساپ منو بلاک کرده بود

ببین من کلا توصیه ام اینه که اصلا به ادمایی که یه بار تصمیم گرفتی کنارشون گذاشتی برنگرد همچنین اونم تو رو بلاک کردهمخصوصا اگر بدی در حقت کرده از هر نوعی مستقیم یا غیر مستقیم برنگرد ررو با ادمای جدیدی دوست دوست شو بری دوباره سمت یه ادم دوباره ازش ضربه بخوری

آره تو فکرم بود که این کارو بکنم غقط یکم غرورم (نه از نوع بدش) اجازه نمیده چون کارای قبلشم یادم میاد ...

اگه اینطوره بهش پیام بده

پیشقدم شو

هیچ اشکالی نداره

دوستت بوده

نون و نمک همو خوردین

احتمالا اونم دلتنگته که خوابشو میبینی

آشتی کنین💖

کاربری دست سه نفره❤

اگه اینطوره بهش پیام بدهپیشقدم شوهیچ اشکالی ندارهدوستت بوده نون و نمک همو خوردیناحتمالا اونم دلتنگته ...

نمیدونم یکم میترسم آخه، آخرین قهر کردنمونم بچگانه بود سره گروهه دخترای کره ای خواننده هاشون بود بعد براش خیلی محبوب بودن ولی من از یه سری حرکاتشون خوشم نبومد و انتقاد کردم اون با اینکه بچگانه ولی خب بد برگشت بهم نمیدونم حالا باز 😄😄