2789
عنوان

دعوا با همکار

22 بازدید | 22 پست

بچه ها من یه همکار دارم باهم خب صمیمی هستیم ولی من یه حد و حدود هایی واسه خودم دارم این خانم امروز چندبار به شوخی زد تو سر من من با خنده و شوخی ردش کردم اخرشب حواسم نبود یهو داشت رد میشد زد پس گردنم من بعدش خیلیی سردرد بدی گرفتم و خیلی خسته ام شده بودم دیگه انقدر از دستش عصبانی بودم که جلوی همه بهش گفتم من سرم درد میگیره هرچیزی ام حدی داره حد و حدود خودتونو نگهدارین هرچی من هیچی نمیگم

اونم خیلی از دستم ناراحت شد الان پیامم داده میگه من دلم ازت شکست نباید جلوی بقیه شخصیت منو خورد میکردی اما منم واقعا دیگه اعصابم از دستش خورد شده بود از کوره ام در رفتم ولی تو پیام ازش عذرخواهی کردم

بنظرتون من حق دارم عصبانی بشم یا کارم اشتباه بود؟ ؟

حق داری

ایشون جنبه شوخی نداره و از حد گذرونده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

باید همون اول اروم و خصوصی تذکر میدادی

نباید تحمل میکردی تا عصبانی بشی

الان بهش پیام بده حق با تو هست نباید جلو جم بهت تذکر میدادم باید همون بار اول خصوصی میگفتم

ولی چون چندبار تکرار کردی و سرم درد گرفته بود عصبانی شدم

الانم بیا تمومش کنیم فراموش کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داریایشون جنبه شوخی نداره و از حد گذرونده

بهش گفتم سرم درد گرفت گفت مگه چیزی ام هست تو سرت که درد گرفته واقعا ناراحت مبشم از این حرفا منم شوخی میکنم صمیمی میشم ولی هیچوقت بی احترامی نمیکنم یا کاری نمیکنم که بقیه بهم تذکر بدن امشب دیگه رفته بود رو مخم

بهش گفتم سرم درد گرفت گفت مگه چیزی ام هست تو سرت که درد گرفته واقعا ناراحت مبشم از این حرفا منم شوخی ...

راستی یادت باشه برا کتک هایی که بهت زده و واسه فحش هاش، ازش معذرت خواهی کنی و کفش هاش رو هم براش واکس بزنی 🤣🤣🤣

باید همون اول اروم و خصوصی تذکر میدادی نباید تحمل میکردی تا عصبانی بشی الان بهش پیام بده حق با تو هس ...

دیگه عزیزم یه فرد سی ساله بالغ باید خودش متوجه باشه و موضع خودشو حفظ کنه منم اصلا قصد کوچیک کردنشو نداشتم ولی واقعا رو مخم رفته بود یعنی انقدر سرم درد گرفته بود ک نمیدونی حواسمم نبود بی هوا یهو پس گردنی زد دیگه شوخی ام حدی داره اتفاقا پیام دادم همه اینارو بهش گفتم اونم گفت دیگه باهات شوخی نمیکنم

بهش گفتم سرم درد گرفت گفت مگه چیزی ام هست تو سرت که درد گرفته واقعا ناراحت مبشم از این حرفا منم شوخی ...

بنظرم ایشون رفتارش خیلی زشت تر بوده و باید عذرخواهی می کرده

از این به بعد هم باهاش صمیمی نباشید

بذارید حد خودش رو بدونه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بنظرم ایشون رفتارش خیلی زشت تر بوده و باید عذرخواهی می کردهاز این به بعد هم باهاش صمیمی نباشیدبذارید ...

من خودم تا اونجایی که میتونم حد و مرزی بین شوخی هام قائل میشم ولی یه سریا اینطوری نیستن فکر میکنن هرکاری کنن باید بزاری پای شوخی و هیچی نگی نمیشه که این کارا واسه بچه هاس نه مایی که نزدیک بیست و خورده ای سی سال سن داریم

راستی یادت باشه برا کتک هایی که بهت زده و واسه فحش هاش، ازش معذرت خواهی کنی و کفش هاش رو هم براش واک ...

والابخدا

مردم عجیبن

همه کار میکنن وقتی ام میگی چرا بهشون برمیخوره

من خودم تا اونجایی که میتونم حد و مرزی بین شوخی هام قائل میشم ولی یه سریا اینطوری نیستن فکر میکنن هر ...

کلا با همکار جماعت نباید صمیمی شد

خیلیا ظرفیت ندارن

کلا با همکار جماعت نباید صمیمی شد خیلیا ظرفیت ندارن

من با همه همکارام صمیمی ام همه نوع شوخی ام باهم میکنیم ولی احترام همدیگرو هم نگه میداریم حد و اندازه خودمونم میدونیم

من یکم ادم قانونمندی هستم شاید منم نبایدعصبانی میشدم یا جلوبقیه اینجوری باهاش حرف میزدم ولی خب هرچیزی اندازه داره