maryrose مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 904 عنوان مردمان زحمتكش 82 بازدید | 4 پست امروز اسباب كشي داشتيم چهارتا كارگربودن اومدن وسيله ها رو ببرن كردي حرف ميزدن چه مردمان زحمتكشي بودن خيلي دلم سوخت براشون ماشين لباسشويي سنگين رو كه سه نفر ادم نميتونستن بلند كنن يك نفر گذاشت پشتش برد پايين كمدهارم همينطور ياد كولبرا افتادم تاحالا به چشم نديده بودم كولبر يعني چي امروز ديدم خيلي سخت بود اميدوارم هرجا هستن خدا بهشون قوت بده عدت بدي دارم تا چند روز هم يادم نميره وقتي يه كارگرو ميبينم برايه لقمه نون اينجور كار ميكنه در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم . 1397/03/11 | 12:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_ماهان عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 8543 منم همیشه دلم واسشون میسوزه بیچاره ها کمر نمیمونه واسشون
maryrose مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 904 لابد روزه ام بودن بنده های خدا 😔 در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
مانی111 عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 1344 منم اولین باری که تو اثاث کشی دیدم دلم کباب شد. از اول یه مبلغی رو باهاشون طی کرده بودیم، ولی هی با شوهرم حرف میزدم میگفتم دلم میسوزه مبلغ پولشونو 10 تومن 10 تومن میبردیم بالاتر. تا اینکه شوهرم گفت بسه دیگه...