2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله. آقایون تنوع طلب هستن. یعنی زیباترین دختر دنیا هم براشون تکراری میشه. یه مثال عالی تو. ذهنم هست، ولی نمیشه عمومی بگم وگرنه متوجه میشدین. البته خانم ها هم جدیدا حس تنوع طلبیشون زیادتر از قبل شده...

کاربر آقا هستم..

من خیلی از شوهرم بالاترم

هم از لحاظ زیبایی و قد وهیکل هم از لحاظ فرهنگ و کلاس خانواده و خب تعریف از خود نباشه زیبایی هم دارم ولی شوهرم انقدر طاقچه بالا برام میذاره که انگار من اسکلی چیزی هستم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

به پیشونیه نه اقبال

دوست من خیلی خوشگله به خاطر اخلاق مودی و بی اعصاب بازی هاش ترک میشه تازه چند بارم خیانت شد بهش و... خیییلی پیشنهاد داره کافیه نیم ساعت بره تو شهر ۳ تا شماره و ایدی میگیره میاد خخ

کسیم میشناسم زشت بد هیکل یه جوری نامزدش میخادش و خانواده نامزدش قربون صدقش میرن همه تعجب کردن تازه پسره در یک نگاه عاشقش شده !:/

بله

من یه نفر میشناسم تو زیبایی زبان زد ولی امسال سی سالش میشه و ازدواج نتونسته بکنه یا یه رابطه طولانی با پسری داشته باشه چون اولش شاید به خاطر قیافه اش پیشنهاد زیاد بگیره ولی بعد یه مدت به خاطر اخلاق و رفتار و برای پسره عادی میشه و پسره دیگه تلاشی نمیکنه براش

بله. آقایون تنوع طلب هستن. یعنی زیباترین دختر دنیا هم براشون تکراری میشه. یه مثال عالی تو. ذهنم هست، ...

اخه چجوریه که خودشون انتخابت میکنن میان طرفت بعدیه مدت بهونه میارنو ترکت میکنن