2789
عنوان

این شوهر چه سیاستی میخواد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
قبول نکرده بودم اونجا زندگی کنم

ببین درآمدش چقدره اگه فکر میکنی میتونه خونه اجاره کنه که دنبال حرف خودتو بگیر اگه نه بزار پولی که در میاره رو جمع کنه بعدش خونه بگیره و با مادرش.شوهرت زندگی کن

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین درآمدش چقدره اگه فکر میکنی میتونه خونه اجاره کنه که دنبال حرف خودتو بگیر اگه نه بزار پولی که در ...

من حتی گفتم میتونم یکی دوسال عقد بتونم تا پول جمع کنی ولی همون مرگش حرف ننشه

کشتم شپش شپش کش شش پارا

😂😂😂دیوونه چه اسمی گذاشتی برای خودت مثلاً چند سال بگذره و مامان بشی بیای ببینی اسم امکانات چیه خجا ...

بخدا پشیمونم اون موقع کلم باد داشت الان نمیتونم عوضش کنم😂

هر تاپیکی میزنم هر نظری میدم جدیم نمیگیرن😅😂

سیاست نمیخاد، زور میخاد، پدرت خط و نشون بکشه، بگه یا طلاق دخترم رو میگیرم یا خونه جدا میبری، ببین اگه قبول کنی و بری تو اون شرایط، یعنی نه زندگی خواهی داشت، نه خواهی فهمید تازه عروس بودن و مستقل بودن یعنی چی، نه لباس باز میتونی بپوشی، نه خانوادت میتونن بیان و نه مهمونهات میتونن بیان، تازه ازت کلی کار خواهند کشید و صددرصد خواهند گف خورد و خوراک و کارها باهم باشه، فقط موقع خاب، شب هرکی بره اتاق خابش، دخترجان من یک ساختمان هستم و مستقل هستم، هرروز دعا میکنم که معجزه بشه و جدا بشیم اما شدنی نیس، چون آپارتمان نیس، ساختمان شخصی ساز هس که تک تک فروش نمیره و باید کل ساختمان یکجا به فروش بره که اونم مادرشوهر قبول نمیکنه، من جات باشم طلاقم رو میگیرم اما تو اون جهنم برا زندگی نمیرم