2789
عنوان

نداشتن علائم بارداری

1 بازدید | 6 پست

خانوما کیا اوایل بارداریشون علائم بارداری نداشتن؟

من انگار باردار نیستم🫠فقط نوک سینه هام درد میکنه اونم نسبت به قبل کم شده ،دلیلش چی میتونه باشه؟۶ هفتمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی از خانمها در هفتههای اول بارداری علائم خیلی کمی دارن یا حتی تقریباً هیچ علامتی احساس نمیکنن. شدت علائم بارداری از فردی به فرد دیگر و حتی از یک بارداری تا بارداری دیگر فرق میکنه. در هفته ۶ بارداری ممکنه فقط حساسیت یا درد سینه وجود داشته باشه و حتی کم و زیاد شدن این علائم هم لزوماً نشونه مشکل نیست.

با این حال، اگه علائم بارداری به طور ناگهانی کاملاً از بین برن یا همراه با خونریزی، درد شدید شکم، سرگیجه شدید یا نگرانی خاصی باشن، بهتره با پزشک یا ماما مشورت کنی. در نهایت، سونوگرافی و معاینه پزشکی از روی علائم قابل اعتمادتر هستن.

Clocks show time, and time shows People...!

من کلا نداشتم اوایلش یه وقتایی شک میکردم میرفتم بتا میدادم مطمئن میشدم حتی حالت تهوع هم فقط یه بار پ ...

منم ندارم

و چون یه بار سقط داشتم همش میترسم میگم چرا علائم ندارم ولی دوبار ازمایش بتا دادم خداروشکر رشد بتام خیلی خوب بود